Pariskunta syö kolme kertaa viikossa – Elättää lapsiaan rakkaudella

Kahden pienen lapsen vanhemmat väittävät, että eivät ole tunteneet nälkää vuoden 2008 jälkeen. He uskovat elävänsä pelkällä universumin energialla. 

Pariskunta on kertonut News Dog Medialle, että he ovat breatharianistejä, mikä tarkoittaa, että he uskovat voivansa elämään pelkällä universumin energialla. He eivät juuri koskaan syö mitään.

Nälkää he eivät ole nähneet vuodesta 2008.

Kun he syövät, silloin riittää ateriaksi hedelmäpalanen tai pieni määrä kasvislientä. Brittilehden haastattelussa nainen kertoi:

”Emme syöneet mitään kolmeen vuoteen. Nykyään syömme satunnaisissa sosiaalisissa tilanteissa, tai jos haluamme maistaa jotakin hedelmää.”

Nainen kertoi myös, että ei muokannut raskaana ollessaan ruokavaliotaan. Pariskunnalla on kaksi- ja viisivuotiaat lapset.

” Nälkä oli minulle tuntematon käsite. Elin normaalisti ja kevyesti syömättä mitään, hän kertoo ensimmäisestä raskaudestaan. Ravitsin poikaani rakkaudellani, ja niin hän kasvaisi terveenä kohdussani. Lääkärikin vahvisti lapsen olevan terve.”

Pariskunnan lapset.

Toisen raskauden aikana nainen nautti hieman hedelmää tai vihanneslientä. Hän synnytti terveen vauvan. Pariskunta väittää, että he eivät heijasta uskomuksiaan lapsiinsa ja sanoo:

”Emme ikinä aio muuttaa heitä. Annamme heidän syödä mitä he haluavat, oli se sitten mehua, vihanneksia, pitsaa tai jäätelöä. Haluamme, että heillä on kasvaessaan terve suhde ruokaan.”

Nainen kertoo myös, että tuntee olonsa tasapainoisemmaksi ja on päässyt eroon PMS-oireistaan ja mies iloitsee syömättömyyden tuomasta vapaudesta ja kertoo Brittilehdelle:

” Elämiseemme liittyvät kulut ovat paljon pienemmät kuin monilla muilla perheillä. Voimme käyttää rahamme ruoan sijasta esimerkiksi matkustamiseen.”

Breatharianismi ei perustu tieteelliseen näyttöön ja ravitsemusterapeutti kertoo, että sen toimivuudesta ei ole mitään tieteellistä perustetta.

Asiasta uutisoi: Iltasanomat

Uutisten kommentointi TÄÄLLÄ

Lue myös