Elon Musk: Tekoäly tappaa meidät ellei sitä säädellä ajoissa

Elon Musk sanoi juuri pidetyssä haastattelussaan, että tekoäly on perustavanlaatuinen vaara ihmissivilisaation jatkuvuudelle, eli meidän olemassaolollemme.

Hänen mukaansa tekoälyä on säädeltävä etupainotteisesti eikä jälkikäteen, kuten normaalisti aina edetään. Muskin mukaan on liian myöhäistä tehdä mitään, jos toimimme kuten tavallista ja ongelmaan reagoidaan vasta kun robotit tappavat ihmisiä kaduilla.

Elon Musk on yrittäjä, sijoittaja ja keksijä, joka on mm. PayPalin ja Tesla Motorsin takana.watch full film 47 Meters Down

Musk kertoi asiasta haastattelussaan:

One thought on “Elon Musk: Tekoäly tappaa meidät ellei sitä säädellä ajoissa

  • 17.7.2017 at 09:38
    Permalink

    No joo, tämä on tätä. Taas päästiin otsikoihin.

    Muuten, olettekos hoksanneet mikä teke Teslan akusta niin ”tehokkaan”? Se on muuten ihan tavallinen akku mutta siitä on poistettu kannesta kaasuventtiili ja se pieni ”nippa” sekä pohjasta ”kaksoispohja” jolloin se saadaan muutaman millmetrin verran matalampaan tilaan. Ja näin tehtynä ”Teslan akku” sisältää suurimman kapasiteetin tilavuuteensa nähden. Jep jep… Siis tavallisia sormi-akkuja.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.