Epäilty ilmoittautui itse poliisille – Potki Malmin asemalla ihmisiä päähän

Helsingin poliisi julkaisi maanantain kuvan kahdesta nuorukaisesta, joiden epäillään käyneen Malmin asemalla ihmisten kimppuun. Helsingin poliisin rikoskomisario Outi Petersohn kertoo nuorukaisten yrittäneen viedä ihmisiltä puhelimia ja lompakoita.

Vain puoli tuntia kuvien julkaisun jälkeen toinen epäilty ilmoittautui itse poliisille kertoen olevansa kuvassa kaverinsa kanssa. Poliisi epäilee, että nuoret osallistuivat ainakin kahteen törkeään ryöstöön.

– Sieltä soitti poikanen alahuuli väpättäen ja kertoi, että hän on kaverinsa kanssa kuvassa, rikoskomisario Outi Petersohn kommentoi Ilta-Sanomille.

Poliisi esittää huomenna juttuun liittyen kolmea muutakin nuorta vangittavaksi. Lisäksi yksi henkilö on ollut aikaisemmin pidätettynä.

– Ryöstöepäilyistä tekee törkeitä se, että siellä on potkittu ihmisiä päähän, Petersohn kertoo.

Poliisin mukaan asemalla ryöstettiin ainakin kolme ihmistä. Ryöstetyt olivat tavallisia töistä tulevia ihmisiä ja epäillyt teot on tehty ennen yhtätoista illalla.

– He käyttivät törkeää väkivaltaa potkimalla ihmisiä päähän. Aina kun potkitaan ihmistä päähän tai kehoon, lähdemme siitä, että teko on törkeä.

Pojat ovat 15- ja 16-vuotiaita. He päivystivät Malmin aseman seudulla. Kun ihmisiä saapui junalla, he kävivät kimppuun.

– Tyhmyys on oikein tiivistynyt päässä. Ei ajatella pätkääkään, ettei ihmisiä voi noin potkia päähän yhden kännykän tai kellon takia, Petersohn päättää.

Katso myös:

Lähde: IS

One thought on “Epäilty ilmoittautui itse poliisille – Potki Malmin asemalla ihmisiä päähän

  • 17.7.2017 at 18:16
    Permalink

    15- aj 16 vuotiaita oluttölkit kädessä!! Miten on vanhempien laita? Onko kotikasvatusta lainkaan?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.