Facebookissa leviää hauska tarina parkkipirkko poliisista

Tarinaa väitetään todeksi, onhan näin voinut tapahtua, tai jäädä tapahtumatta. Mutta jos on totta, voi olla ollut kyseisen poliisin ilme näkemisen arvoinen.

Tarina menee näin:

Uskokaa tai älkää, mutta näin tapahtui!

Olin menossa Töölössä autolleni Temppelikatua pitkin, kun näin, että oikein ehta poliisi oli kirjoittamassa parkkisakkoa.

Tultuani paikalle pyysin nätisti, että hän antaisi armon kulkea oikeuden edellä – ja jättäisi sakottamatta, koska kiekosta näki että ylitys oli vain reilut 5 minuuttia. 
Ei jumanklavita lain valvoja korvaansa lotkauttanut, vaan muikisteli keulan edessä, kopioi rekisterinumeron, ja länttäsi sakon teatraalisesti pyyhkintä läiskäyttäen tuulilasin somisteeksi.

Kysyin että, eikö virkamiehen kompetensseihin kuulu järjen käyttö (taisin mainita jotain ”molemmista aivosoluista” ja siitä, että joillakin on näköjään älykkyysosamäärä niin alhainen, että siitä ei saa edes jakojäännöstä…), hyvä käytös, kansalaisten palveleminen ja joustavuus? 
Mulkvisti vilkaisi minua vinosti hymyillen, otti kuin hidastetussa filmissä renkaiden uraa mittaavan tikun taskustaan, katsoi kuluneimman renkaan kuluneimman osan, mittasi syvyyden, virnisti voitonriemuisesti – ja kirjoitti sanaakaan sanomatta uuden sakon millin verran liian ohuesta kulutuspinnasta!

Kysyin, että minne voisi lähettää kontillisen kondomeja, että saataisiin moisten geenivääristymää kantavien, uniformunsa vallan suomalla prokuralla, pienen palkkansa aiheuttamaa traumaa kansalaisten kurmoottamisella purkavien läskipäiden siittäminen, ja sen myötä sikiäminen, loppumaan! 
Kaivoi perhana autostaan rengaslukon, ja länttäsi sen pyörään kiinni! Että sitä saa mitä tilaa!

Kysyin, että oliko tämä nyt sitten tässä? 
Siihen konsta-aapeli vastasi, että riippuu ihan vaan siitä, pysyykö turpa nyt kiinni.

Sanoin että pysyy, koska ei ehdi enempää jutella, jottei tulisi parkkisakkoa omalle autolle, joka on tuossa Museokadun puolella…

Ja sitten alkoi vähän helevetinmoinen meteli…

Lähde: Facebook J… W……

4 thoughts on “Facebookissa leviää hauska tarina parkkipirkko poliisista

  • 17.7.2017 at 23:34
    Permalink

    Jos näin on käynyt, niin pisteet siitä että on leikannut oikeassa kohtaa.

    Reply
  • 24.7.2017 at 18:59
    Permalink

    Keksitty tarina. Ei tuota rikesakkoa renkaista anneta ilman allekirjoituksen ottamista. Että tämä ns. fiksu tarinan iskijä ei ollut ihan perillä asioista, joista sinänsä hauskankin tarinan keksi 😀 Liekö sitten saanut itse jonkun sakon ja piti purkaa pettymystä satuja keksimällä. Eli kun sanoo, että uskokaa tai älkää, niin en usko, koska faktat ovat pielessä.

    Reply
  • 24.7.2017 at 22:32
    Permalink

    Niin ja sellainen pieni lisäys, että Suomessa poliiseilla ei ole edes koko rengaslukkoja, ne ovat kaupungin työntekijöillä. Eli on täysin mahdoton asia, että poliisi olisi autostaan hakenut sellaisen. Ja tämän tarinaniskijän kuva rengaslukosta on Puolalainen malli vanhasta Iltalehden artikkelista 😀

    Reply
  • 4.8.2017 at 09:35
    Permalink

    Olihan se uskottava! Lappuliisapoliisia vasn pelottaa, että tuo yleistyy.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.