Jihad evoluution tilalle Turkin kouluissa

”Jihadin todellinen merkitys on se, että rakastaa maataan”, Turkin opetusministeri sanoo, kun Turkin uusi opetusohjelma tuo jihadin opetuksen evoluutio-opetuksen tilalle.

 

Turkin opettajainliiton puheenjohtaja sanoo, että muutokset ovat valtava askel väärään suuntaan ja yritys kasvataa sukupolvia, jotka eivät kysy ”vääriä kysymyksiä”.

Evoluutio saa vastustusta osakseen sekä kristittyjen kreationistien että muhammettilaisten kreationistien taholta, jotka uskovat abrahamilaisen mytologian mukaisesti maailman olevan luotu kuudessa päivässä joitakin tuhansia vuosia sitten.

Artikkelikuvan pystyihmisen Georgiasta löytynyt pääkallo on 1,77 miljoonaa vuotta vanha.

Darwin-seuran varapuheenjohtajan Virpi Kaukon mukaan evoluutiota vastustaan myös poliittisista syistä, koska sukupuolten ja etnisten ryhmien välisten biologisten erojen pelätään pudottavan pohjan pois tasa-arvolta.

Asiasta kertoi The Independent ja Wikipedia.

 

One thought on “Jihad evoluution tilalle Turkin kouluissa

  • 20.7.2017 at 17:29
    Permalink

    Tulisipa äkkiä parvi jättimäisiä metoriitteja tuhoten 95% tämän pallon väestä! Tai vaikka 100%!
    Näin kusipäinen laji ei ansaitse säilyä. Jos joku pitkälle kehittynyt elämänmuoto etsiessään älyllistä elämää eksyy näille kulmille se toteaa, ei älyllistä elämää täällä, lähdetäänpä v…uun täältä ja nopeasti.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.