Kahdeksan salakuljetettua löytyi kuolleena kuorma-autosta Texasissa

Kahdeksan ihmistä on löytynyt kuolleena rekan perävaunusta San Antoniossa Texasissa. Perävaunu sisälsi kaikenkaikkiaan 38 salakuljetuksessa olevaa pakolaista.

Uhrien lisäksi 20 muuta henkilöä on kuljetettu sairaalaan. Perävaunu ei sisältänyt minkäänlaista ilmastointia tai edes vettä. Tiedossa ei ole kauanko kuljetettavat ovat perävaunussa olleet, mutta San Antoniosta on Mexikon rajalle muutaman tunnin ajomatka. Sairaalaan kuljetetut kärsivät sydänvaivoista ja nestehukasta.

Tilanne selvisi viranomaisille Walmartin työntekijän soitettua heille. Työntekijä oli ollut kaupan ulkopuolella ja häneltä oli pyydetty vettä. Pyyntö oli kuulunut perävaunusta. Rekka-auton kuljettaja on pidätetty ja odottaa syytteitä ihmissalakuljetuksesta.

Paikallinen palopäällikkö kommentoi salakuljetettavien olevan täysin salakuljettajien armoilla. Tässä tapauksessa tungettuna suljettuun tilaan 38 asteessa.

Lähde: BBC

2 thoughts on “Kahdeksan salakuljetettua löytyi kuolleena kuorma-autosta Texasissa

  • 23.7.2017 at 22:45
    Permalink

    Elämä on valintoja täynnä. Jos olisi hakenut viisumia virallisesti ja rekisteröitynyt veronmaksajaksi, olisi tulevaisuus ollut toisen näköinen kuin nyt.

    Reply
  • 24.7.2017 at 21:00
    Permalink

    Meksiko ei ole kehitysmaa, vaan läpitteensä korruptuoitunut ja huumemafian hallitsema maa, jonka turvallisuustilanne on Etelä-Amerikkalaiseen tapaan sanalla sanoen kauhea.
    Ne, jotka lähtevät ovat maaseudulta lähtöisin olevia köyhiä sekä lukutaidottomia suurperheitä, joista yksi tai koko porukka pyrkii kepulikonstein Yhdysvaltoihin.
    Ja vaikka he muka pääsisivätkin Amerikkaan. Heistä tulee hyväksikäytettyjä joko rikollisten taholta tai siellä jo olevien maanmiestensä taholta.
    He tekevät työtä palvelijoina roskaehdoilla roskapalkalla roskakohtelulla, eikä heillä ole koskaan mitään todellista mahdollisuutta parantaa elinolojaan uudessa maassa, jossa ovat vielä laittomasti, kiristettävänä rajaviranomaisilla, jotka palautavat heidät oitis takaisin, jos et tee juuri niin kuin isäntä tai emäntä sanoo.
    Onko tuo oikeaa elämää? Ei ole. Ei missään tapauksessa. Se on vain hyväksikäyttöä, johon he itse ovat itsensä asettaneet uskomalla satuja suuresta elämäntason parannuksesta Lännen kultamailla.
    Siirtolainen aina saa paskatyöt. Niin ovat suomalaisetkin saaneet, mutta he ovat tehneet työnsä hyvin ja kunnioituksen ansainneet ellei muuta niin kovina ryyppymiehinä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.