Ruotsin festarikesä jatkuu seksuaalisen väkivallan merkeissä

Ruotsin Smoolannissa 24.-29.07.pidettävillä Emmabodafestivaleilla sattui ensimmäinen seksuaalisen väkivallan tapaus jo ennen kuin bändit ehtivät aloittaa. Uhrina oli alaikäinen tyttö.

Rikos tapahtui maanantaina aamupäivällä. Lehti haastatteli poliisin tiedottajaa Ewa-Gun Westfordia, joka kertoi pitävänsä tapausta vakavana. Aftonbladetin, joka on yksi Ruotsin valtalehdistä, uutisen silmäily toi esiin useita muitakin samanlaisia tapauksia:

Kaikki em. uutiset ovat siis Aftonbladetin. Videolla TV-uutinen Bråvallasta tältä kesältä. Seksuaalisesta häirinnästä ja väkivallanteoista on tullut jokaisessa nuorisomusiikkitapahtumassa toistuva ilmiö.

Emmabodan tapauksesta uutisoi Aftonbladet.

4 thoughts on “Ruotsin festarikesä jatkuu seksuaalisen väkivallan merkeissä

  • 25.7.2017 at 14:16
    Permalink

    Ruotsissa siis paistaa aurinko toisin kuin täällä.

    Reply
  • 25.7.2017 at 14:42
    Permalink

    Etnistä värinää kansainkodissa -#unelma alkaa vähitellen realisoitumaan. Tätä swedupetterit ovat tilanneet joten on syytä lopettaa kitinät ja nauttia monikulttuurisuuden ihanuudesta. Kohta missä maa olisi vielä pystytty kenties pelastamaan ohitettiin syksyllä 2015 kun maahan päästettiin 163 000 kehitysmaalaista joista 80% muslimimiehiä. Vain täydellinen idiootti ei ymmärtä mitä ongelmia moinen typeryys tulee aiheuttamaan.

    Reply
  • 25.7.2017 at 15:31
    Permalink

    Ruotsissahan ollaan esitetty ratkaisuksi tähän ongelmaan festareita minne pääsevät vain naiset.
    Feministisen logiikan mukaan jos tekivä on mies silloin kaikki miehet ovat ongelma.

    Reply
  • 25.7.2017 at 16:08
    Permalink

    Sitä se kaikki on rakkautta rakkautta vain…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.