Kolme naista joukkoraiskasi miespastorin Zimbabwessa

Zimbabwen Bulawayossa alkoi oikeudenkäynti, jossa kolmea 20 -25-vuotiasta naista syytetään paikallisen papin joukkoraiskauksesta. Pastori oli tullut naisten asunnolle perimään velkojaan. Hänet kutsuttiin sisään taloon, pakotettiin sänkyyn ja riisuttiin.

Eräs naisista kävi hakemassa kondomin, joka laitettiin pastorin miehisyyden päälle. Tämän jälkeen toinen naisista harrasti s***iä pastorin kanssa muiden pidellessä pastoria kiinni.

– Nainen suoritti yhdynnän ilman miehen suostumusta, syyttäjä Petros Shoko kertoo.

Teon jälkeen pastori vietiin paikalliseen sairaalaan tutkimuksiin. Naiset kiistävät raiskauksen, mutta myöntävät epäsiveellisen ahdistelun.

Yksi naisista kertoi, että pastorilla oli tapana tulla heidän taloonsa naisten ollessa kylvyssä.

– Pastori väitti, että hän ei kiihotu alastomista naisista, koska hän on hengen mies. Halusin vain nähdä, saako hän erektion, nainen selitti.

Nainen kertoi halunneensa todistaa, että pastorilla oli haluja kuten muillakin.

– Kun koskettelin häntä, hän kiihottui välittömästi ja sen halusin nähdä, kertoi nainen.

Oikeudenkäynti jatkuu 7. elokuuta.

Lähde: Metro

3 thoughts on “Kolme naista joukkoraiskasi miespastorin Zimbabwessa

  • 27.7.2017 at 12:00
    Permalink

    Mahtoi olla pastorille kovinkin vastemielistä jos otti eteen. Hengen mieshän olisi pystynyt pidättelemään.

    Reply
    • 27.7.2017 at 14:36
      Permalink

      Niiiiin… kyllähän sitä vielä 90-luvulla kylillä kuuli, että ei naistakaan voi oikeasti raiskata, jos nainen ei oikeasti halua. Paikat ei anna myöten tms. ota eteen.

      Reply
  • 27.7.2017 at 20:48
    Permalink

    Oliko se joskus 1970-luvulla kun Liv Ulman näytteli ruotsalaisessa elokuvassa nimeltään: ”Miestä ei voi raiskata.” Pappi oli jo valmis pervo kun ajoitti ”käyntinsä” ”naisten ollessa kylvyssä”. Oikea hengen mies ei olisi mennyt vieraisille tuohon aikaan kirvelläkään. Tässä maailmassa on vaeltanut yksi ainut ”hengen mies”, joka laittoi missionsa ja tehtävänsä kaiken lihallisen nautinnon ja maallisen mammonan edelle. Nimittäin Jeesus, joka kyllä seurusteli huorien kanssa eikä ylenkatsonut heidän seuraansa puhuessa heille Jumalan Sanaa. Jeesuksen teurastaneet Mooseksen uskoiset Ylipapit ja fariseukset paheksuessaan moista synnissä rypevää seurakuntaa. Jeesus vastasi heille, ”Etteivät terveet tarvitse lääkäriä”.
    Katolisessa kirkossa oleva selibaatti vaatimus ja hyve päinvastoin on johtanut lasten hyväksikäyttöön salassa ja sisäpiirissä on harrastettu seksiorgioita homosteluineen päivineen. Aniharva kuolevainen ihminen pystyy todellakin pitämään selibaattilupauksensa hautaan saakka.
    Kuitenkin tämä tapaus osoittaa sen todeksi, että mies voidaan todellakin raskata naisten taholta ja puhumattakaan miesten tekemänä esim. vankiloissa ja muslimien tekemänä, joiden ”uskonto” taipuu kuin Kumipuu. Allahia kunnioitetaan ja huudetaan joka toinen sana, mutta hyvä tavaton, mikä sellainen ”jumala” on, joka ei edes näe pimeässä tai nurkantaa.
    Yhdysvalloissa lahtivalas -naiset tai muutoin pervot kaappaavat kodittomia miehiä tai umpihumalassa olevia miehiä koteihinsa ja käyttävät surutta hyväksi. Eräässä tapauksessa nainen raiskasi murrosiäissä olevan pojan ja tuostapa sitten alkoi itämään se ”rakkauden hetelmä”. Ja kuinka ollakaan ettei homma olisi aivan arkipäiväinen, oikeus määräsi pojan maksamaan elatustukea tuolle raiskarinaiselle kersasta, joka oli vääryydellä hankittu.
    Mutta ei huolta kuomat. Tasa-arvoa vaalivat järjestöt, jotka ovat pelkästään naisia täynnänsä ja kuuleman mukaan siitä huolimatta osaavat ajaa myös meidän miestenkin etua – niin… eli Hepä kohthsilleen repareeraavat moisen asiaintilan heti kun naisten sorto on ensin saatu loppumaan Suomessa ja muissa Länsimaissa. Niin. että varatkaapa partakone ja hautapaikka.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.