Rallikansa kaahannu korttinsa hyllylle Jyväskylässä

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan seuraavasti: Perjantaina ajettiin erikoiskokeita Keuruu – Multia – Petäjävesi -suunnalla sekä Laukaan – Äänekosken suunnalla. Päivä huipentui Jyväskylän keskustassa ajettuun Harjun erikoiskokeeseen. Päivällä erikoiskokeille ja niiltä pois johtaneet tiet ruuhkautuivat osittain.

Poliisi joutui päivän aikana puuttumaan useisiin ylinopeuksiin. Ajokortteja jäi poliisin haltuun useita. Yhtäkään epäiltyä rattijuoppoa ei poliisi tavannut valvontojen yhteydessä iltayhdeksään mennessä. Nopeuksia poliisi valvoi mm. automaattivalvonta-auton avulla.

Poliisilla oli päivän ja alkuillan aikana runsaasti tehtäviä, jotka olivat luonteeltaan tavanomaisia.Poliisi jatkaa valvontaa niin Jyväskylän keskustassa kuin maanteillä ja vesilläkin.

Muistutamme, että puutumme mm. julkijuopotteluun ja häiriökäyttäytymiseen. Pidäthän omaisuudestasi huolta väkijoukoissa niin kadulla kuin kauppaliikkeissäkin. Katso myös kaverisi perään.

Lähde: Poliisi

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.