Ville Tavion mietteitä presidentti Niinistöstä

Ville Tavio (ps) avaa blogikirjoituksessaan mietteitään presidentti Niinistöstä:

”Suomalaisen politiikan tabu on jossain määrin kritisoida istuvaa presidenttiä.

Johtuuko tämä sitten siitä, että presidentillä ei ole paljoa valtaa vai siitä, että politiikot pelkäävät äänestäjien reaktiota niin suuren auktoriteetin kuin presidentin kritisoimista. Ehkä molemmista.

Keskustelua presidentistä aletaan kuitenkin taas käydä kun pressanvaalit lähestyvät.

Nyt Niinistö on tavannut jälleen Putinia.

Uutisotsikoita revitään jo juhlaillallisen mekoista.

Paljonko tapaaminen mahtoi edistää Venäjän kauppaa? Ainakin se oli asialistalla ykkösenä, mutta odotetaanko presidentiltä kivojen puheiden lisäksi tuloksia?

Yhdysvaltojen pakotelinjaa Niinistö lähti ainakin puolustamaan, joka tuntuu oudolta valinnalta jos tarkoitus on edes lisätä Suomen ja Venäjän keskinäistä kauppaa.

Niinistö on toisaalta silti myös tehnyt selvää pesäeroa Trumppiin alusta alkaen. Hän haukkui esimerkiksi Trumpin maahantulorajoitukset länsimaisten arvojen vastaisina.

Niinistö tuskin pyrkii vaikuttamaan USA:n sisäpolitiikkaan, joten kysymys on ollut hänelle siis siitä, ettei Suomen tule Niinistön mielestä ainakaan palata kansallisvaltioksi tai alkaa suosimaan omia kansalaisiaan maahanmuuttajien ylitse.

Ymmärrän, että Niinistön yleisesti vain vähän poliittista kantaa ottava linja on usein kansan silmissä raflaavaa, koska Suomessa kuvitellaan poliittisen korrektiuden nimissä yhä elettävän jonkinlaista sitoutumattomuuden / liittoutumattomuuden aikakautta. Näinhän ei oikeasti ole. Ajat ovat muuttuneet.

Jos minulta kysytään, niin Suomi ansaitsisi oman maan etua ajavan presidentin. EU:n ja ulkomaalaisten suuryritysten edunvalvontaa meillä on jo tarpeeksi.”

Lähde: Ville Tavion blogi

2 thoughts on “Ville Tavion mietteitä presidentti Niinistöstä

  • 29.7.2017 at 23:19
    Permalink

    Kummityttönsä makaajan syntilista on niin pitkä että hän todentotta kuuluu linnaan -sellaiseen jonka ikkunoissa on kalterit.

    -Mikä helvetti tätä ”katajaista kansaa” vaivaa että se onnistuu AINA valitsemaan suurimmat rikolliset ja maanpetturit johtaviin asemiin? KAIKKI presidentit kekkosen jälkeen ovat nakertaneet maamme perustuksia, jokainen omalla saatanallisella agendallaan -Niinistö ei ole poikkeus, tarkemmin tarkasteltuna voisi jopa sanoa että yksi pahimmista.

    Suomi tarvitsisi nyt enemmän kuin koskaan SUUREN JOHTAJAN joka johtaisi isänmaamme pois nykyiseltä nöyristelyn ja vieraiden valtojen mielistelyn tieltä -henkilön joka on aidosti ja oikeasti KANSALLISMIELINEN eikä mikään globalistien sätkynukke.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.