Ikävä ilmiö Intiassa: Vihaiset miehet leikkaavat vaimoiltaan nenän irti

Intiassa on lyhyen ajan sisällä on raportoitu jo seitsemän vastaavaa tapausta.

22-vuotias Khazana Devi meni naimisiin Ranjeet Kumarin kanssa kolme vuotta sitten. Pariskunta asuu Shahjahanpurin alueella Delhin itäpuolella.

Pian häiden jälkeen mies alkoi vaatia vaimoltaan moottoripyörää ja led-televisiota. Vaimon varat eivät moisiin hankintoihin riittäneet. Pariskunnan välit kiristyivät, kun Devi ei pystynyt täyttämään miehensä vaatimuksia. Vaimo oli miehen mukaan ”häpäissyt” hänet ja Kumar pahoinpiteli vaimoaan säännöllisesti.

Viime tiistaina asiat kääntyivät dramaattisella tavalla vielä huonompaan suuntaan. Humalainen Kumar leikkasi vaimoltaan nenän irti ja käski häntä palaamaan äitinsä kotiin.

Asiasta raportoitiin poliisille, mutta miestä ei ole vielä saatu kiinni.

Intian viranomaisten mukaan tapauksia, joissa mies on leikannut vaimonsa nenän irti, on raportoitu melko lyhyen ajan sisällä jo seitsemän kappaletta.

Eräässä toisessa tapauksessa mies leikkasi 26-vuotiaan vaimonsa Kamlesh Devin nenän irti, koska hän epäili vaimoaan uskottomuudesta. Pari oli ollut naimisissa seitsemän vuotta ja heillä on kuusivuotias tytär.

– Elämä silvottujen kasvojen kanssa on vaikeaa, koska yleensä muut hyljeksivät minua. En tiedä mihin menisin ja mahdollisuudet toiseen avioliittoon ovat käytännössä nolla, kertoi Kamlesh Devi The Times of India -lehdelle.

Eräs mies oli purrut vaimonsa nenän irti sen jälkeen, kun vaimo ilmoitti haluavansa jatkaa tietokoneopintojaan.

– Tällaiset tapaukset ovat lisääntyneet hälyttävästi ja poliisin on niitä vaikeaa ennakolta estää, koska ne tapahtuvat aviomiehen ja vaimon välillä, toteaa paikallinen poliisipäällikkö KB Singh.

– Useimmissa tapauksissa mies on humalassa. Pariskuntien pitäisi hakea apua vanhemmilta, jotta erimielisyydet saadaan ratkaistua rauhallisesti, kertoo Singh.

Lähde: Times of India

4 thoughts on “Ikävä ilmiö Intiassa: Vihaiset miehet leikkaavat vaimoiltaan nenän irti

  • 30.7.2017 at 13:41
    Permalink

    Voiskohan vastavuoroisesti rangaistuksena näiltä nenänleikkaajamieliltä leikata munan pois, niin loppuisi nämä maan tavat varmaan melko äkkiä.

    Reply
    • 30.7.2017 at 22:10
      Permalink

      Näin voisi olla, Naisilla ei ole minkäänlaisia ihmisoikeuksia. Samoin käy myös suomalaisille naisille. Arabien mies terrori yksiköt jatkavat Euroopan tyhmien valtaa pitäjien ,

      Reply
  • 30.7.2017 at 17:23
    Permalink

    Tämä on ihmeellistä maassa jossa naisista on pulaa. Voisi kuvitella että naisen ei tarvisi ottaa sitä juopointa tai köyhintä/väkivaltaisinta miestä vaan hän voisi valita kenet haluaa miehekseen. Aasiassa kun on noin 80 miljoonaa miestä enemmän kuin naista.

    Sama ”ongelma” on Kiinassa. Yhden lapsen politiikka ja poikalasten suosiminen on johtanut tilanteeseen jossa naiset saavat valita puolisonsa. Eikä silloin se huonoin mahdollinen DNA ole kovin vahvoilla.

    Tämä naisten puuttuminen lisääntymis-markkinoilta takaa sen että Aasian väkimäärä rmahtaa melko pian. Kun ei ole naisia, perillisiä tulee vähemmän. Aivan sama kuin euroopassa suurten ikäluokkien jälkeen. Mutta 20 vuotta myöhäisemmällä viiveellä.

    Reply
  • 30.7.2017 at 17:41
    Permalink

    Hulluja ne ovat hindutkin kaikesta päättäen. Mikä se sellainen miehen kuvatus, joka kerjää vaimoltaan moottoripyörää ja led-televisiota. Turhapuro oli Turhapuro, mutta hän odotti vain appiukkonsa perintöä, eikä esimerkiksi tietoisesti kaiketi tarkoituksella pyrkinyt Tuuraa tappamaan, vaikka hänen verenpainettaan nostikin riskirajoille normipäivänäkin.
    Jos pikku-kersa ei saa vaimoltaan niitä leluja mitä haluaa, niin sitten ”Pure nenääs”, mukaillen G. Pula-ahoa.
    Pikku-kersa hindulta pili poikki ja kuohinta päälle vieläpä wanhaan malliin. Kyllä maailmaan meteliä mahtuu. Intiasta kuuluu milloin mitäkin hullutusta, kuten takavuosina julmia raiskauksia ja toisaalta intialais neitoset tehtailivat tekaistuja syytteitä raiskauksista rahastaakseen miehiä, vaikka mitään ei ollut edes tapahtunut, mutta miehiä houkuteltiin lähelle pyytäen auttamaan muka jossain asiassa ja sitten armoton huuto päälle kuinka yritetään raiskata tai muutoin häritä seksuaalisesti. Näissä kysymyksissä tunnetusti naisen sana on laki ainakin siellä päin ja nuorimies on kusessa, sillä kukapa hänen selittelyjään uskoo.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.