Konstanzin yökerhoampujan uhri oli ovimies

Konstanzissa Baden-Würtenbergissä varhain sunnuntaiaamuna (30.07.) tapahtuneessa aseellisessa hyökkäyksessä yökerhoon menehtyi kaksi henkilöä ja haavoittui kuusi, -joukossa yksi poliisi. Irakilainen hyökkääjä sai itse surmansa poliisin pysäyttäessä häntä voimakeinoin. Toinen surmansasaanut oli kerhon ovimies Ramazan (pieni kuva yllä).

Konstanzin poliisi sai sunnunaina 04.26 ilmoituksen tilanteesta Grey Club -yökerhossa. Paikasta aiemmin poistettu 34-vuotias mies oli hyökännyt ravintolaan rynnäkkökiväärillä aseistautuneena. Ase oli M16 -rynnäkkökivääri, joka on käytössä useilla armeijoilla, mm. USA:n.

Hyökkääjän arvioidaan ampuneen 15-20 laukausta. Ravintolassa oli hyökkäyksen tapahtuessa noin sata asiakasta.  Kerhon ovella ollut Ramazan oli pyrkinyt estämään irakilaisen sisäänpääsyn, jolloin tämä oli ampunut häntä kasvoihin.

Koko tilanne tapahtui ilmeisesti klubin ulkopuolella, ja päättyi poliisin nopeaan saapumiseen.

Bild.

5 thoughts on “Konstanzin yökerhoampujan uhri oli ovimies

  • 31.7.2017 at 08:21
    Permalink

    Oliko irakilainen saanut tuplapakit vai mikä mielstä niin kiukutti? Eikö ollut kelvannut miehile eikä naisille?

    Reply
    • 31.7.2017 at 11:53
      Permalink

      Ehkä sitä kiukutti, kun saksalaiset ei tajuu Allahin suuruutta ja mahtia. Allahille pitäis pyllistellä ja muutenkin viettää koko elämä sen ympärillä. Naisetkin vois pukee jätesäkkeihin. Toi touhu sitä varmaan siis pänni.

      Reply
  • 31.7.2017 at 11:51
    Permalink

    Kulttuuriteko. Ihanaa monikulttuurisuutta, nyt tuntuu, että on ilmaa mitä hengittää – aaaah.

    Reply
  • 31.7.2017 at 14:20
    Permalink

    ”Tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa”, vaan syy on meissä vääräuskoisissa enemmistöissä, jotka emme ole ottaneet heitä tarpeeksi ystävällisesti vastaan”.

    – – – by mykistävä lausunto Ruosissa tehdyissä katuhaastatteluissa eräältä mihetär- kermaperse -svenssonilta huhtikuisen Tukholman ”kaljarallin” tiimoilta.
    Suvakit ja maailman halaajat lohduttautuivat iskun jälkeen sillä, että oli oikeastaan hyvä!!!, että se tapahtui????
    ”Hulluja ei tarvitse kylvää, ei kyntää.”

    Reply
  • 31.7.2017 at 18:28
    Permalink

    Onkohan se ase tehty sellaisesta M16 dekosta joita saksassa myydään tai myytiin,niitähän löytyi paljon muunettuina aiemmin espanjasta.Nyt on kyllä taas lupien tiukennusten aika,siis suomessa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.