Huume- ja omaisuusrikostaustainen mies tehtaili 10 asuntomurtoa vajaassa kuukaudessa Oulussa

Oulun poliisi on selvittänyt 10 asuntomurtoa, jotka ovat tapahtuneet 20.6.–18.7.2017. Teot ovat tapahtuneet Välivainion, Mäntylän, Nokelan, Peltolan, Värtön, Koskelan sekä Rajakylän alueella. Teoista on vangittu todennäköisin syin epäiltynä oululainen 21-vuotias mieshenkilö, jolla on huume- ja omaisuusrikostaustaa.

Mies on tunnustanut teot esitutkinnassa. Anastettu omaisuus on kateissa. Anastetun omaisuuden arvo on arviolta kymmeniä tuhansia euroja. Poliisi pääsi miehen jäljille omien tutkimustensa perusteella. Esitutkinnassa ei ole selvinnyt, onko miehellä ollut tekijäkumppania. Tekoja tutkitaan törkeinä varkauksina.

Asuntoihin on tunkeuduttu avonaisten tuuletusikkunoiden ja ovien kautta sekä ikkunoita rikkomalla. Yhdessä tapauksessa epäilty on todennäköisesti löytänyt vara-avaimen. Poliisi kehottaa ihmisiä ilmoittamaan, mikäli havaitsevat naapureidensa pihoilla epäilyttävää toimintaa.

Lähde: Poliisi

One thought on “Huume- ja omaisuusrikostaustainen mies tehtaili 10 asuntomurtoa vajaassa kuukaudessa Oulussa

  • 1.8.2017 at 21:25
    Permalink

    Kädet poikki Oulun monikulttuurisessa kaupungissa. Menee ainakin hemmolla aikaa opetellessa proteesien kanssa. Tosin ehkäpä suomalainen vakuutuslääkäri kerrankin ajattelee huono-onnista kovan elämän uhria, eikä työnantajaansa. Työkyvyttömyyseläke ja ”rajaton” raajaton kuntoutus nyky ideologian mukaisesti.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.