Ihmiskaupan ja voodoon uhreja vapautettu Espanjassa

Espanjan poliisi tiedotti vapauttaneensa 15 seksityöhön pakotettua naista, joista viisi oli alaikäisiä. Uutisen mukaan uhrien kiristämiseen ja alistamiseen oli käytetty myös voodoo-uskontoa. Laajassa poliisioperaatiossa pidätettyjä henkilöitä epäillään mm. ihmiskaupasta, alaikäisten hyväksikäytöstä ja kuulumisesta rikollisjärjestöön. Liigan johtajaksi epäillään 30-vuotiasta nigerialaisnaista.

Liigaa on johdettu Aurinkorannikon Málagasta, mutta Nigeriasta väärennetyillä papereilla tuotuja köyhiä tyttöjä on välitetty Madridin ja Barcelonan seudun lisäksi ainakin Italiaan, Saksaan ja Itävaltaan.

Vastaava operaatio tehtiin kesäkuussa, jolloin vapautettiin 5 prostituoitua ja pidätettiin 8 nigerialaista. Nigerialaisia paritusliigoja toimii ilmeisesti myös Helsingissä.

Lähde: Espanjan yleisradioyhtiö RTVE, El Mundo, Iltalehti

One thought on “Ihmiskaupan ja voodoon uhreja vapautettu Espanjassa

  • 2.8.2017 at 08:54
    Permalink

    Yllätys. Mustat ”auttaa” maanmiehiään Suomessa. Siinä sivussa seisotaan hillotolpalla ja kerätään rahaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.