Kaksi suurratsiaa Milanon rautatieasemalle

26.7. Milanon päärautatieaseman seudulla toteutettiin suuri ulkomaalaisvalvonta- ja huumeratsia poliisin ja karabinieerien yhteistyönä. Ratsia perustui mm. huumepoliisin ja siviilipoliisien tarkkailuun. Operaatio oli suuri, myös koirapoliisit osallistuivat siihen ja sen ajaksi suljettiin metron sisäänkäyntejä ja katuja liikenteeltä. Kymmenien ihmisten paperit ja tavarat tarkistettiin huolella, kaikki epäillyt numeroitiin ja pakoon yrittäneet pidätettiin heti.

17.7. mahdollisesti Guineasta kotoisin oleva mies puukotti poliisia aseman ja ilmoitti haluavansa kuolla Allahin tähden. Mahdollisesti tämä vaikutti poliisin intoon palauttaa uskottavuutensa maahanmuuttajien valtaamilla aseman liepeillä.

FB-ryhmässä L’Italia che si ribella on parin minuutin videokooste 26.7. ratsiasta.



Italian uutistoimisto ANSAn mukaan ratsian seurauksena on maasta poistettu jo 10 laitonta maassaolijaa. Lisäksi kaksi kolumbialaista vastusteli pakkokäännytystä niin paljon, että päätyivät toistaiseksi vankilaan.

Tänään asemalla tehtiin toinen suurratsia.

Helsingissä tällaista voimankäyttöä on nähty vain rautatieaseman mielenosoitusleirien purkamisen yhteydessä.

Lähteet: ANSA, Il Giorno
Kuva: Stazione Centralen halli Milanossa, Wikipedia/Luca Aless (CC BY-SA 4.0)

3 thoughts on “Kaksi suurratsiaa Milanon rautatieasemalle

  • 1.8.2017 at 18:26
    Permalink

    Näitä iskuja tarvitaan ympäri eurooppaa -video kertoo varsin selkeästi mitä etnistä ryhmää kohtaan ne tulee suunnata…

    Reply
  • 1.8.2017 at 21:03
    Permalink

    Kyllä meidän poikiamme maailmalla kohdellaan huonosti. Milloin ulkoministeriö puuttuu tähän tilanteeseen? Uskoisin suuntaa-antavana prognoosina olevan kuukierto.

    Reply
  • 1.8.2017 at 21:11
    Permalink

    Puppua Helsingin ”näytöstä”, oli voimankäyttöä, joo, mutta vain suomalaisten leirin poistossa. Maahantunkeutujat saivat jatkaa ”neuvottelujen” jälkeen vielä. Sitten nekin saatiin turvaan Kiasman eteen oikein poliisin luvala. Että niin Suomessa! Milanossa sentään tehtiin ihan oikeaatyötä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.