Ruoveden venesataman onnettomuus miesten itsensä aiheuttama – Poliisi ei aloita esitutkintaa

Sisä-Suomen poliisi on päättänyt esiselvityksen Ruoveden venerannassa kahden miehen palovammoihin johtaneiden tapahtumien osalta. Esitutkintaa ei aloiteta.

Esiselvityksessä on saatu luotettavasti selvitettyä tapahtumien kulku alusta loppuun. Selvityksessä on tullut ilmi syttynyt materiaali, kuinka se on miesten haltuun päätynyt sekä sammutukseen liittyvät ja sen jälkeiset lausumat ja tapahtumat.

Eri mediossa on edelleen tänään – syystä tai toisesta – esitetty arveluja ulkopuolisista tekijöistä ja/tai palavista nesteistä.

Poliisi toteaa yksiselitteisesti, että mitään palavaa nestetta tai muuta kemiallista ainetta ei liity tapahtumaan. Ukopuolisia henkilöitä ei liity palon syttymiseen. Palo on saanut alkunsa tupakan poltosta. Kysymyksessä on miesten itsensä aiheuttamasta onnettomuudesta. Alkoholilla on ollut oma osuutensa tapahtumien kehittymisessä näin vaaralliseksi.

Lähde: Poliisi

One thought on “Ruoveden venesataman onnettomuus miesten itsensä aiheuttama – Poliisi ei aloita esitutkintaa

  • 1.8.2017 at 21:17
    Permalink

    ”onnettomuus SUOMALAISTEN *miesten itsensä aiheuttama ” Poliisi ei aloita esitutkintaa…

    Matuille tapahtuu *sama ”onnettomuus”…..

    Sotapakolaiset kohtasivat rasistisen hyökkäyksen polttopulloilla aseitautuneiden kansallismielisten toimesta. (miesten oma kertomus)

    Poliisi etsii syyllisiä täydellä teholla ja pysäyttää suomalaisia kuullusteltavaksi.
    Lopputulema: Suomen valtio maksaa Valtiokonttorin varoista HIRRRRMUISEN summan euromääräistä RAHAA!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.