Airbnb ja New Yorkin hotellit sanasodassa

Airbnb on raivoissaan New Yorkin hotelliyrittäjille ja hotellialan työläisille, jotka pelottelevat TV-mainoskampanjalla, että Airbnb on terroristien asialla. Yhtenä argumenttina on, että väitetyn Manchesterin pommi-iskun väitetty tekijä oli ”lyhytaikainen vuokralainen” (ei edes Airbnb-vuokralainen). Hotelliväen mainoksessa kiihotetaan newyorkilaisia soittamaan ilmiantopuhelimeen: ”Niin kuka asuukaan talossasi? Airbnb ei kerro.”



San Franciscossa päämajaansa pitävän Airbnb:n Josh Meltzer lähetti kitkerän kirjeen lokakampanjan maksajille. Airbnb:n edustaja Peter Schottenfels kommentoi, että kyseessä on isojen hotellien härski pelottelutaktiikka, vaikka niillä itsellään on pitkä historia terroristien majoittamisessa:

”Faktaa on, että Airbnb:llä ei ole mitään tekemistä Manchesterin traagisen tapahtuman kanssa, ja että me olemme harvoja majoitusyhtiöistä, jotka tarkistamme kaikkien USA:ssa asuvien taustat: sekä majoittajien että vieraiden.”

”Hotellien toimitusjohtajilla on velvollisuus kertoa, miksi he eivät itse toimi samoin ja miksi he rahoittavat tällaista alhaista ja kyynistä mainontaa.”

Lähteet: Travelmole.com, Bizjournals

One thought on “Airbnb ja New Yorkin hotellit sanasodassa

  • 4.8.2017 at 22:39
    Permalink

    Kälä, kälä. Islamisti terroristit toimivat jos jonkin peitteen suojissa, joista paras ja katalin ovat kunkin maan juutalainen vasemmisto ja aivottomat suvakki-ämmät ym. feministiset violettipäät.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.