Huhtasaari ehdolla ehdolle, Janitskin pidätetty

Presidentinvaalikuvioihin saatiin tänään merkittävästi lisää säpinää. Perussuomalaisten puoluehallitus esittää varapuheenjohtaja Laura Huhtasaarta puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi pyrkivä MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin on tänään pidätetty. Interpolin espanjalaispoliisit kävivät hakemassa hänet aamulla.

Ilja Janitskinilla todettiin vakava syöpä umpilisäkkeen poiston yhteydessä otetuista koepaloista. Leikkauksen piti olla 16. elokuuta, mitä varten Janitskin treenasi kuntoaan, jotta toipuisi leikkauksesta hyvin.

Lähteet: Janitskinin VK-profiili, MV-lehti


3 thoughts on “Huhtasaari ehdolla ehdolle, Janitskin pidätetty

  • 5.8.2017 at 00:11
    Permalink

    Tässä kivenkovaksi keitetty politrukki joka jo vuosia sitten teki suunnitelman omien taskujen täyttämisestä ja EU-MEPIN eläkkeestä yhdessä puolisonsa kanssa. Sanompa vaan että jos tämä nainen pääsee EU:hun niin se tietää onnettomuutta suomalaisille.

    Verratkaa Lauran valokuvia muutaman vuoden takaisiin. Kotiäiti on muuttanut tarkoituksella tyylinsä blondiksi, laihduttanut ja pukeutuu aina ihonmyötäisiin vaatteisiin. Sotamaalauskin on pilkulleen kohdillaan joka päivä. Ja kaikkia mielistellään niin että jää hyvä kuva naisesta. Laskelmoitua, täysin laskelmoitua.

    Reply
  • 5.8.2017 at 13:36
    Permalink

    Suomen katajainen kansa pääsee jälleen valitsemaan huonoista vaihtoehdoista sen vähiten huonoimman…

    Reply
  • 6.8.2017 at 04:49
    Permalink

    Pidin Laurasta kovasti ennen kuin hän ryhtyi sionistiksi. (((Kosher)))-konservatiivi ei ole juuri parempi kuin ääriliberaali vasemmistoilainen.

    Iljalle kaikkea hyvää, mies on tehnyt valtavasti suomalaisen sananvapauden eteen!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.