Merkel Katuu avoimien rajojen politiikkaansa

Angela Merkelin kerrotaan sanoneen Donald Trumpille katuvansa sitä, että päästi miljoonat pakolaiset Saksaan.

Tieto on Yhdysvaltain presidentin Trumpin ja Australian pääministerin Malcolm Turnbullin välisestä puhelusta, joka on vuotanut julkisuuteen. Sekä Trump, että Turnbull olivat sitä mieltä, että Merkelin avoimien rajojen politiikka oli yksi suurimpia Brexitiin johtaneista asioista.

Trump sanoi puhelussa myös Turnbullille:

Katso mitä Saksassa tapahtuu, katso mitä näissä maissa tapahtuu. Nämä ihmiset ovat hulluja, kun antavat tämän tapahtua. Puhuin tänään Merkelin kanssa ja usko hyviksesi. Hän myönsi, ettei olisi ikinä saanut tämän tapahtua. Saksa on yksi iso sotku tämän takia.

Turnbull vastasi tähän:

Olen samaa mieltä. Päästämällä miljoonat syyrialaiset kävelemään suoraan maahan, on isoin syy brexitiin.

Keskustelu jatkui Yhdysvaltojen tiukentuneella matkustuskiellolla, joka vaikuttaa myös Australian ja Yhdysvaltojen välisiin sopimuksiin, jotka allekirjoitettiin presidentti Obaman ollessa vielä vallassa. Trump sanoi pitävänsä sopimusta typeränä ja se saa hänet näyttämään huonolta. Trump sanoi myös olevansa maailman suurimpia johtajia, joka ei halua päästää kaikkia maahansa. Trump sanoi ottavansa 2000 ihmistä maahan, mutta vastahakoisesti, koska tämä saattaa hänet huonoon valoon.

Trump ja Turnbull ovat puhelun jälkeen tavanneet henkilökohtaisestikkin, vaikka puhelun päätteeksi Trump olikin sanonut, että olen puhunut puheluita koko päivän ja tämä puhelu oli kaikista epämiellyttävin.

Lähde: express.co.uk

7 thoughts on “Merkel Katuu avoimien rajojen politiikkaansa

  • 4.8.2017 at 17:39
    Permalink

    Vaalit tulossa -akka puhuu paskaa.

    Reply
    • 4.8.2017 at 22:36
      Permalink

      Totta Merkelin mätisäkki ei anna misssään periksi,vaan vie Saksan ja Euroopan mukanaan syvimpiin helvetin syövereihin tulikiveen ja katkuun. Kuten ”Talvisodanhenki” oikein päätteli. Vaalit tulossa ja kova hinku 4. kaudelle liittokansleriksi.

      Reply
  • 4.8.2017 at 20:02
    Permalink

    Historian suurimpia idiootteja!
    Siis tämä Merkkeli!

    Reply
  • 5.8.2017 at 02:24
    Permalink

    Katuu.. valehtelee sanon minä, merkel ei kadu eikä häpeä tekojaan, kaikki on tehty vain yhtä päämäärää varten, valtaa, joka on kaikkoamassa päivä päivältä kauemmas ja hyvä niin, nyt sitten yritettää pelastaa omaa mainetta tällaisilla puheilla.
    Ps. Pian alkaa sdp:llä, kokoomuksella, keskustalla, vihreillä, vasemmistolla, rkp:lla tai kd:lla samanlainen jargoni täällä kotosuomessakin kun vaalit alkavat lähestymään. Älkää hyvät ihmiset äänestäkö yllä mainittuja puolueita, jos haluatte että valheet tästä maasta alkaa loppumaan!

    Reply
  • 5.8.2017 at 06:52
    Permalink

    En voi ymmärtää Saksalaisia kun äänestävät tämän entisen kommunistin ja maan tuohajan valtaan uudelleen ja uudelleen, tai sitten vaalituloksia on peukaloitu. Joku tässä ei oikein täsmää. Aikanaan kun harrastelin itsepuolustusljia, opettajani oli Saksassa syntynyt (etelä-amerikkaliset sukujuuret) joka opisekeli Suomessa lakimieheksi. Lähti takaisin Saksaan mutta jo silloin kertoi että kun asui saksassa lapsena, maahanmuutto on hallitsematonta ja erityisesti mainitsi arabit ja turkkilaiset jotka aiheuttivat ongelmia joka tilanteessa ja paikassa. No kuitenkin viisaana miehenä, kun muutti takaisin Saksaan, perusti lakitoimiston ja avustaa juuri maahanmuuttajia lakiasioissa ja taatusti on tänä päivänä asiakkaita ja rahan tuloa ei voi estää.

    Reply
    • 5.8.2017 at 13:30
      Permalink

      Kyllä. On olemassa vain kaksi vaihtoehtoa -vaaleja peukaloidaan tai euroopassa asuu itsemurhaa haluavia äänestäjiä.

      -Täysin käsittämätöntä, itse uskon vaalivilppiin -myös suomessa.

      Reply
  • 6.8.2017 at 09:50
    Permalink

    Järkyttävää miten Merkel on ollut niin tyhmä Mutta onhan niitä suomessakin aivan liikaa jopa papisto Esimerkkinä punapää pappi

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.