Henkilöauto talon seinään Juvalla

Henkilöauto suistui talon seinään Juvalla Juvantiellä tänään 7.8.2017 n. klo 12.10.

Paikalla on 40 km/h nopeusrajoitus ja hyvä näkyvyys. n. 50 metriä ennen törmäyspaikkaa on hidaste, josta ajoneuvo on ilmeisesti ottanut kimmokkeen ja suistunut tieltä. Auto on kyntänyt n. 35 metriä heinikossa ja piha-alueella ennen törmäystä seinään.

Törmäyksessä auto vaurioitui huomattavasti ja rikkoi talon seinän kantavia rakenteita. Kuljettajana toiminut 22-vuotias paikkakuntalainen mies loukasi päätään ja rintakehäänsä. Mies on toimitettu sairaalaan tarkistuttamaan vammojaan. Ajoneuvossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita matkustajia.

Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen. Ajoneuvon vaurioiden ja tapahtumapaikan jälkien perusteella poliisi epäilee onnettomuusajoneuvon ajaneen reilua ylinopeutta hidasteeseen ja menettäneen ajoneuvon hallinnan törmätessään hidasteeseen.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Artikkelikuva on kuvituskuva
Lähde: Poliisi

One thought on “Henkilöauto talon seinään Juvalla

  • 7.8.2017 at 16:31
    Permalink

    ”Hidasteet” lisäävät liikenneturvallisuutta. Raivoraittiina kuskilla ei siis ole mitään lieventävää asiain haaraa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.