Poliisi pyytää havaintoja liittyen epäiltyyn pahoinpitelyyn Tampereella aikaisin viime lauantaina

Poliisi pyytää havaintoja aikaisin lauantaina 5.8. liikkuneesta miehestä, jonka epäillään joutuneen pahoinpitelyn uhriksi. Uhri on noin 20-vuotias, noin 180 cm pitkä mies. Hänellä on lyhyet ruskeat hiukset, viikset ja leukaparta. Ruumiinrakenteeltaan hän on hoikka.

Yllään hänellä oli musta lyhyt nahkatakki, mustavalkoruudullinen kauluspaita, farkut ja tennarit sekä selässä kirkkaanpunainen reppu.

Hän on ollut bussipysäkillä Hämeenkadulla lauantaina noin kello 03.00 ravintola Bricks:n edessä, jonka jälkeisiä havaintoja poliisi pyytää. Mies on tavattu kello 06.30 Hämeenkadulta silmät umpeen muurautuneena ilman reppua ja takkia.

Jos muistat nähneesi tuntomerkkeihin sopivaa miestä, ota yhteyttä sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla 0800 90022.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.