16-v kääntyi Islamiin: pitkä vankeus tai kuolema

Lähi-Idässä käytävässä sodassa ovat eniten kärsineet naiset, ja surkeimpia ihmiskohtaloita ovat sinne itse hakeutuneet. Media on käsitellyt laajalti saksalaisen 16-vuotiaan Linda Wenzelin kohtaloa. Hän radikalisoitui kotonaan saksalaisessa pikkukaupungissa, kääntyi islamiin ja etsiytyi sotaa käyvään maahaan. Nyt häntä odottaa joko pitkä vankeus kotimaassaan tai kuolemantruomio terrorismista Irakissa.


Irakin armeijan kuvaamalla videolla Linda Wenzelin kiinniotto Mosulissa. Myöhemmissä haastatteluissa, joita saksalaiset toimittajat ovat päässeet hänestä tekemään, Linda kertoo haluavansa kotiin. Taitaa ollaa vähän myöhäistä katua.

Useimmat ”kalifaattiin” matkustaneet nuoret ovat olleet jo ennen jihadismiin innostumistaan tavalla tai toisella kontaktissa islamiin. Joillakin, kuten eräällä etsityllä suomalaisella ISIS-terroristilla, toinen vanhemmista on maahanmuuttajaa. Myös täysin ”kantaväestötaustaisia” on liittynyt terroristeihin, -myös Suomesta.

Linda Wenzel on esimerkki henkilöstä, joka hakee tylsäksi kokemalleen ympäristölle vaihtoehtoa, tai on sisäistänyt ”länsimaita” syyllistävän media-indoktrinaation. Kun ISIS-Da’esh on nyt menettämässä sekä hallitsemaansa aluetta että uskottavuuttaan, käännynnäiset ovat henkisesti ja moraalisesti tyhjän päällä. Lindan ilmeet videolla kertovat kaiken.

News.com.au 07.08.2017: German runaway Linda Wenzel ‘just wants to go home.’ 

Videon kuvasi ilmeisesti maastopaitainen sotilas kuvassa etualalla:


7 thoughts on “16-v kääntyi Islamiin: pitkä vankeus tai kuolema

  • 8.8.2017 at 13:49
    Permalink

    Tyttö on siinä iässä, että hän tietää KAIKEN!!! Lopputulos oli sitten tämä. Vanhempien huoli on ollut suunnaton ja sillä ei loppua näy.
    Tähän voidaan vielä lisätä se aivopesu Euroopan maissa, jota kulttuurimarxistit ja vihervassarit sekä valtamedia suoltaa yötä päivää. Eikäpä ”käkikello” Angela Merkel itse, eikä liioin hänen hallituksensa ministerit ole olleet tuppisuina.

    Reply
  • 8.8.2017 at 15:25
    Permalink

    Teloitus on ainut oikea rangaistus -jos tämä musuhuora päästetään saksaan niin islamistien mielistelijöitä täynnä oleva ”oikeuslaitos” vapauttaa muutamassa vuodessa
    ja rangaistus, jonka tämä lortto on todellakin ansainnut, jää kärsimättä.

    Reply
  • 8.8.2017 at 22:16
    Permalink

    Nuori likka ei varmaan tiennyt, mihin lähtee. Jos olis vanhempi, niin sanoisin, että sitä saa, mitä tilaa.

    Reply
    • 8.8.2017 at 23:12
      Permalink

      Kyllä ymmärsi. Nyt saa sitä jännitystä elämään mitä lähti hakemaan.

      Reply
  • 9.8.2017 at 09:06
    Permalink

    Sitä saa mitä tilaa, saatanan muslimipatja.Montako ihmistä tapoit tarkka-ampujana muslimihuora ?? Ei mitään ääliä näille hirten lähimpään tolppaan ja mitään vitun oikeudenkäyntejä ei tarvita. Maailma on paljon parempi paikka kun nuo muslimiterroristit tapetaan tavattaessa.

    Reply
  • 9.8.2017 at 17:16
    Permalink

    Ei tarvi ulista sitä saa mitä tilaa joten kärsiköön

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.