Terroristit uusivat kalustoaan: Naulapyssyt (video)

Äskettäin jaetulla videolla ”Abu Adam al-Australi” ohjeistaa käyttämään uutta länsimaista tekniikkaa islamin puolustamiseen. Repertuaari laajenee kirveistä, vesureista ja ajoneuvoista naulapyssyihin. Al-Australi kehoittaa myös tappamaan vääräuskoisia  ”missä tahansa heidät löytää”.


Al-Australi on tunnistettu melbournelaiseksi muslimiksi nimeltään Mounir Raad, ilmeisesti libanonilais-taustaiseksi. Hän muistuttaa myös perinteisemmistä taisteluvälineistä:

Al-Australin kehoitus videollaan on synkänsävyinen: ”Polttakaa heidät koteihinsa.” Videoitaan ko. misantrooppi lähettelee Raqqan raunioista (kuvan taustalla). Hänen kehoituksensa Australiassa oleville uskovaisille, on liittyä eteläisillä Filippiineillä käytävään sotaan.

ISIS-Da’esh l. ”islamilainen kalifaatti” on menettämässä alueensa Syyriassa, Irakissa heillä ei ole enää alueita kontrollissaan, mutta Libyassa ja em. Etelä-Filippiineillä jihadisteilla on yhä tukialueita. Ehkä oleellisempaa kuin kehoitus puolustaa filippiiniläisiä ”veljiä” on julkaistun videon kehoitus tuoda sota vääräuskoisten koteihin.

Suomessa on Supon julkaisemien tietojen mukaan kolminumeroinen määrä jihadisteja, joiden valmiutta henkirikoksiin ei ole arvioitu. Videot, joilla länsimaistaustaiset ja Euroopassa maahanmuuttajina -ensimmäisen tai toisen sukupolven- asuneet muslimit esittävät vertahyytäviä kehoituksia, tähtäävät myös etnisten ryhmien keskinäisen epäluulon kasvattamiseen.

Euroopan maaperällä on jo nähty muslimimaahanmuuttajien spontaanilta näyttäviä hyökkäyksiä kantaväestöä vastaan, joiden toteuttamistapa on 1:1 al-Australinkin videolla esitetyn kanssa: Hyökkääjä voi olla kuka tahansa ja välineet on hankittu rautakaupasta tai autovuokraamosta. Tämänkaltaista terrorismia on vaikea ehkäistä, koska se ei tukeudu organisaatioihin joiden viestintää voidaan seurata, eikä tarvitse aseita tai räjähteitä joiden hankkimisyritykset voivat hälyttää viranomaiset.


Englannissa on tapahtunut jo tekoja, jotka saattavat olla kantaväestön vastareaktioita jo pitkään jatkuneeseen terrorikampanjaan, jossa brittejä menehtyy 1-20 kerrallaan, ja elämä jatkuu entisellään kun hautajaiset on pidetty ja otsikot uhohtuvat.

Eurooppalaiset turvallisuusviranomaiset näkivät tämän uhkan jo vuosi sitten. Ranskan DGSI:n, sisäisen turvallisuuspalvelun, päällikkö Patric Calvar varoitti tästä luennossaan parlamentin turvallisuusvaliokunnalle toukokuussa 2016: Ranskassa voi puhjeta sisällissota ”äärioikeiston” reagoidessa johonkin terroritekoon tai seksuaaliseen ahdistelukampanjaan.”

Calvar puki sanoiksi ehkä juuri sen, mihin al-Australin yms. nettijihadistien agitaatio pyrkii, -tosin ”äärioikeiston” sijasta toimijoina olisivat epäpoliittiset tavikset:

  • Luodaan maximaalinen epävarmuus kantaväestön arkipäivään, jokapäiväinen kuoleman uhka. <= Random-terrorismi, kirves- ja rekka-iskut.
  • Pakotetaan eurooppalaiset tavikset pelkäämään henkensä t. seksuaalisen koskemattomuutensa puolesta *aina* etnisesti erilaisen nähdessään. <= Taharrush-kampanjat, yms.
  • Aiheutetaan väestöryhmien välinen jännite, joka purkautuu molemminpuolisiin tekoihin.

Onneksi Helsingin hiippakunnan ev.lut.piispa Irja Askola tietää, mistä terrorismi johtuu:

”Terrorismin uhka ylipäätään kuulostaa pahalta, mutta itse ajattelen, että meidän pitäisi kuulla globaalin epäoikeudenmukaisuuden huutavan siinä isoin kirjaimin”, Irja Askola sanoo HS:lle.

News.com.au: Australian ISIS fighter Abu Adam urges Muslims to join jihad in The Philippines. 

”Suomeen on syntynyt jihadistinen alamaailma” – Supolta varoitus TE:ssä.


4 thoughts on “Terroristit uusivat kalustoaan: Naulapyssyt (video)

  • 8.8.2017 at 13:45
    Permalink

    Irja Askolan naaman näkeminenkin on jo terrorismia. Tavja Havonen männä viikolla runoili matujen auttavan Suomea sen ”kestävyysvajeessa”. Siis, minkä kestävyysvajeessa? Onko Kallion punikki huolissaan siitä, että suomalaisten elämä kestää liiaan vähän aikaa? Hullu akka, joka sai mädättää Suomea kokonaiset 12-vuotta.
    Sellaisen miehen tai naisen sanottaisiin olevan kotoisin Huittisista, joka laskee taloonsa pesimään termiittipopulaation vapaaehtoisesti. Sitten jo kaiken ollessa puruna hän alkaa niitä karkoittelemaan, kun tuli viimeinkin toisiin ajatuksiin. Niinpä. Paljonko siitäkin sitten hyötyä koituu? Eipä paljoa mitään.

    Reply
  • 8.8.2017 at 16:16
    Permalink

    -Raivostuttavinta tässä kaikessa on tietoisuus siitä että näistä parranpäristäjistä päästäisiin LOPULLISESTI eroon kuukauden kestävällä operaatiolla. Läntisten maiden älyllinen ja materiaalinen ylivoima on niin murskaava että lopputuloksesta ei olisi pienintäkään epäselvyyttä. Kyse on AINOASTAAN poliittisesta tahdosta -johtaville paikoille itsensä keinotelleet globalistit ja anarkiaa janoava vihervasemmisto seisovat lopullisen ratkaisun jarruna, islamistit palvelevat näiden molempien ryhmien tavoitteita, ja siksi mitään todellista toimintaa ei ole näköpiirissä -päinvastoin, euroopan piina tulee jatkumaan ja pahenemaan entisestään, viimeaikaiset iskut ovat vasta alkusoitto tulevalle helvetille joka lopulta muuttuu avoimeksi sisällissodaksi.

    Reply
  • 8.8.2017 at 18:25
    Permalink

    Juu, tilanne taitaakin olla sen kaltainen, että meneillään on jonkinkaltainen ”kylmä” konflikti, joka voi lämmetä nopeastikin. Lämpenemiseen riittää ihan tuo nykyinen meno, vähän terroria ja paljon poliitikoiden apua jihadisteille ( sanavapauden rajoitukset, toiselle etniselle ryhmälle erivapauksia ts. positiivista syrjintää, asioiden ja tapahtumien selittely parhain päin, lisää asetuksia ja sääntöjä kantaväestölle yms.) …
    Hitaastihan tuo onneksi vielä lämpenee, mutta kyllä se jihadistien ja poliitikoiden kaipaama iso yhteenotto tulee takuuvarmasti. Se piste, josta olisi ehkä voinut palata ohitettiin noin vuosi sitten…
    Tosin pahin rähinä käydään muualla kuin Suomessa, onneksi. Vaikka kyllä täälläkin saattaa olla, että jutellaan ”piippuja pitkin”, valitettavasti…

    Reply
    • 8.8.2017 at 23:03
      Permalink

      Mitä nopeammin tositoimet alkaa niin sen parempi -muuten (((se eräs tietty kansanryhmä))) joka tämän kaiken takaa löytyy ehtii ryöstämään ja nöyryyttämään euroopan valkoisen kantaväestön täysin puollustuskyvyttömään tilaan, hyvänä esimerkkinä tästä on ruåtsi missä valtion itsepuolustuskyvyn voi sanoa kadonneen täydellisesti. En tarkoita armeijan pienuutta vaan syövän lailla levinnyttä moraalirappiota -ainut TODELLINEN vastavoima joka löytyy on vastarintaliike jonka jäsenmäärä käsittääkseni korkeintaan 1000 henkilöä, se on todella pieni määrä maahan jossa asuu 10 miljoonaa ihmistä.

      Armeijan varaan on turha laskea mitään sillä se on globalistien täydellisessä kontrollissa -kantaväestö on täysin omillaan ja kansallismieliset joutuvat sen tähtäimeen. Täällä meillä missä armeija koostuu lähes kokonaan reserviläisistä tämä malli ei toimi -sen takia salaa meidän seläntakana tehtiin (laiton) sopimus joka antaa vieraalle armeijalle luvan tunkeutua MEIDÄN maahamme! On aivan käsittämätöntä sinisilmäisyyttä jos ei ymmärrä keitä vastaan tuo (laiton) suunnitelma on suunnattu…

      -Euroopan, eikä myöskään suomen, ainut ongelma EI ole tänne rahdatut muslimit vaan tilanne on paljon paljon pahempi -omat päättäjämme ovat EU:n johtamana kaapanneet
      vallan itselleen eivätkä ne tule sitä kansalle takaisin antamaan vapaaehtoisesti. Jatkuvat KANSAN ENEMMISTÖN vastaiset päätökset eivät voi johtaa kuin yhteen lopputulokseen -kyse on enää siitä milloin riittävän suuri joukko kusetetuksi joutuneista herää todellisuuteen? Kello käy meitä vastaan.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.