Auto-isku sotilaita vastaan Pariisissa. Pormestari: Tämä on terrori-isku! (video)

Ajoneuvo osui ryhmään sotilaita  Levallois-Perret:ssa (Hauts-de-Seine). Kuusi sotilasta  on loukkaantunut, kaksi heistä vakavasti. Tilanne jatkuu. Yliajajaa tavoitetaan juuri nyt suurella operaatiolla.

Sotilaiden toiminta liittyi Operaatio Sentinelleen, jonka tarkoituksena on turvata siviilejä Charlie-Hebbo -tapauksen kaltaisilta iskuilta. Poliisin mukaan BMW-merkkinen auto oli odottanut pysäköitynä sotilaiden saapumista paikalle.

http://www.francetvinfo.fr/faits-divers/hauts-de-seine-un-vehicule-recherche-apres-avoir-renverse-un-groupe-de-militaires-de-l-operation-sentinelle-a-levallois-perret-suivez-notre-direct_2320149.html 

Sky News.

Levallois-Perret:n pormestarin Patrick Balkanyn lausunto:


2 thoughts on “Auto-isku sotilaita vastaan Pariisissa. Pormestari: Tämä on terrori-isku! (video)

  • 9.8.2017 at 15:08
    Permalink

    Sotilaisiin kohdistettu isku tarkoittaa sotatilan olevan voimassa.

    Reply
  • 10.8.2017 at 06:57
    Permalink

    Joku viaton keppostelija vain.Nyt marcon antaa silmät kosteina ja ääni väristen tiedotteen, me kestämme tämänkin. Sipilän kestoshokki sen kun vaan jatkuu.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.