Kaikkien aikojen suurin eläin

Proceedings of the Royal Society of London on julkaissut artikkelin kuusi vuotta sitten Argentiinan Chubutin maakunnasta löydetystä fossiilista, joka oli ilmeisesti kaikkien aikojen suurin eläinlaji.



Tämä dinosauruslöytö on ristitty latinalaisella nimellä Patagotitan mayorum. Se kuului sauropodeihin eli hidasliikkeisiin, pitkäkaulaisiin ja pitkäkaulaisiin leppoisiin kasvissyöjiin.

Patagotitan mayorum painoi noin 80 tonnia, joka vastaa noin 14 isoa afrikkalaista norsua. Se oli nelisenkymmentä metriä pitkä eli 12 metriä enemmän kuin tämän hetken suurin eläin sinivalas.

Samoilla seuduilla on asustanut myös toinen saman kokoluokan sauropodi argentiinansaurus, joka myös saattoi olla suurimmillaan yhtä iso.

Epäselväksi jää, loiko nämä otukset Allah, Jahve vai herra Darwin ja ketä ne olisivat ruhoonsa nähden uskomattoman pienellä päällä päätyneet äänestämään Suomen presidentinvaaleissa.

Lähde: Clarin

One thought on “Kaikkien aikojen suurin eläin

  • 10.8.2017 at 06:21
    Permalink

    Nuo elukat olisivat olleet tae suomen vaaleissa kokoomuksen vallassa pysymiseen ikuisesti joka vaaleissa, tosin epäilen että joku evoluutio versio on päässyt myös nykyaikaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.