Kolmas lento toden sanoo – Poliisiakin tarvittiin Heathrow’lla

British Airwaysin lennon Las Vegasiin piti lähteä jo sunnuntai-iltapäivänä 16.40, mutta se pääsi lähtemään vasta kolmannella yrittämällä tiistai-iltapäivänä. Sunnuntaina koneessa oli tekninen vika. Kun lähtöä vihdoin yritettiin maanantaina, lähtö keskeytettiin vain hetkeä ennen kiitorataa, kun huomattiin, että matkatavaroiden lastauksessa oli virheitä. Kapteeni joutui hälyttämään aseistetun poliisin rauhoittelemaan  raivostuneita matkustajia ja tunteiden viilenemistä odoteltiin koneessa nelisen tuntia.

Suurin osa matkustajista joutui siis viettämään vielä toisenkin yön Heathrow’n lentokenttähotellissa.

Kun kolmas lento vihdoin eilen tiistaina toteutui, monet matkustajat huomasivat, että BA ei saanut vieläkään heidän matkatavaroitaan toimitettua samalla koneella Las Vegasiin asti. Tämä lento ei todellakaan mennyt niin kuin Strömsössä.

Lähteet: TravelmoleDaily Mail



One thought on “Kolmas lento toden sanoo – Poliisiakin tarvittiin Heathrow’lla

  • 9.8.2017 at 16:40
    Permalink

    ”Matkustajat” olisi pitänyt laittaa höyrylaivalla ”aikamatkalle” Ameriikan Yhdysvaltoihin matkan kestäessä about 3 viikkoa. Siinä sitten olisi hieman tuo suhteellisuudentaju kehittynyt. Seuraan ilolla ”Lentoturmatutkintaa” ja tätä taustaa vasten ihmettelen ihmisten mahdollista kiirettä meren pohjaan kalojen ruuaksi, jonkun juosten kustun matkatavaroiden sullomisen takia. Mihin helvettiin ihmisillä on nykyään niin kiire, etteivät olemaan kerkiä? Tiedän, että kauan odotetusta lomasta menee hukkaan arvokkaita päiviä Viva Las Vegasissa tai työmatka antaa edustamastaan firmasta huonon kuvan sovitun tärkeän neuvottelun siirtymisestä tai kokonan tärväytymisestä. Mutta silti… parempi olla myöhässä elossa kuin kiireellä kuollut… vai onko tapaaminen kuoleman kanssa niin kovin tärkeää?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.