Touko Aallon (Vihr) uusi nainen – Vihreiden nuorisojärjestön työntekijä

Touko Aalto kirjoittaa Facebookkiin seuraavasti:

Kerroin eilen tähänastisen elämäni vaikeimmasta asiasta. Avioerosta ja siihen liittyvästä asiasta, toisesta ihmisestä.

Tahdon sanoa loputkin asiat suoraan, jotta ihmisten ei tarvitse niitä tipotellen lukea mediasta.

Tämän toisen ihmisen nimi on Iris Flinkkilä ja hän on vihreiden nuorisojärjestön työntekijä. Emme kommentoi yhteisiä asioitamme tämän enempää.

Toivon että hän saa jäädä enemmältä julkisuudelta rauhaan. Itse olen julkisuuden henkilö ja haluan kantaa vastuun teoistani julkisesti. Koen epäonnistuneeni arvojeni mukaan elämisessä ja haluan oppia tämän raskaan kokemuksen kautta toimimaan tulevaisuudessa paremmin.

Ystäviäni, kollegoitani ja etenkin puoluetoimiston naistyöntekijöitä on ahdisteltu asian tiimoilta. Pyydän heiltä anteeksi kiusallista huomiota ja ryöpytystä, jonka kohteeksi he ovat joutuneet.

Keskityn tekemään työtäni kansanedustajana ja puoluejohtajana enkä kommentoi yksityiselämääni liittyviä asioita tätä enempää.

4 thoughts on “Touko Aallon (Vihr) uusi nainen – Vihreiden nuorisojärjestön työntekijä

  • 9.8.2017 at 13:11
    Permalink

    ”Keskityn tekemään työtäni kansanedustajana ja puoluejohtajana enkä kommentoi yksityiselämääni liittyviä asioita tätä enempää.”
    Niin. Nyt kun akkakin vaihdettu, jolla pärjännee muutaman kuukauden. ”Näitä sattuu elämässä, mutta olen silti kunnon mies, johon voi luottaa. Sanoipa äksä mitä hyvänsä.

    Reply
  • 10.8.2017 at 06:54
    Permalink

    Tuli taas todistettua tämäkin, Toukokin ajattelee paljon alalpäällään.Vähän kuin Elo. Eihän sitä muuten politikoksi pääsisikään.

    Reply
  • 10.8.2017 at 07:06
    Permalink

    Tulipa sitten avauduttua. Sama mitä puhutaan, kunhan puhutaan. Parin vuoden päästä tämä nykyinen taas astetta nuorempaan ja ve(i)hreämpään…

    Reply
  • 10.8.2017 at 15:41
    Permalink

    Pettäjä pettää aina ja myös äänestäjät

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.