Forssan Harrasteajoneuvo Pick-Nickin parhaat palat – Katso kuvat

Pick-Nick on Forssassa järjestettävä harrasteajoneuvotapahtuma. Tapahtuma järjestetään Pilvenmäen raviradalla vuosittain elokuun ensimmäisenä sunnuntaina. Pick-Nick on järjestetty joka vuosi vuodesta 1983 lähtien. Nykysuomi oli kameroineen paikalla tämän vuoden Pick-Nickissä.

Tapahtumasta on kehittynyt pohjoismaiden suurin yksipäiväinen harrasteajoneuvotapahtuma ja siihen osallistuu vuosittain noin 2 500 harrasteautoa ja noin 30 000 kävijää. Järjestäjän mukaan rompemyyjiäkin on paikalla vuosittain yli 300 kappaletta.

Sää ei tällä kertaa suosinut tapahtumaa, ja sateen vuoksi sekä harrasteautoja, kävijöitä että rompemyyjiä oli paikalla totuttua vähemmän. Paikalla oli silti runsaasti kalustoa. Eurooppalaiset ja japanilaiset autot olivat omalla alueellaan, ja amerikkalaisvalmisteiset autot kansoittivat tapahtuman keskiön, eli raviradan ja sen keskialueen.

Jenkkiautoja olikin sitten paikalla laaja kirjo. Edustettuna oli koko autoilun historia, kulkineita löytyi kaikilta vuosikymmeniltä 1900-luvun alkupään autoista lähtien aivan uudenkarheisiin jenkkeihin asti. Myös monet eri rakentelusuuntaukset tulivat tutuiksi. Paikalla oli henkilöautojen lisäksi myös muuta kalustoa moottoripyöristä rekka-autoihin.

Katso noin 150 kuvan kuvagalleria tapahtumasta KLIKKAAMALLA TÄTÄ LINKKIÄ.

One thought on “Forssan Harrasteajoneuvo Pick-Nickin parhaat palat – Katso kuvat

  • 10.8.2017 at 20:52
    Permalink

    Muistaakseni Ruotsissa pari vuotta sitten wanhojen autojen kavalkadi ja kokoontumisajo päättyi siihen kuin muslimit kivittivät autoja paskaksi. Huviksensa totta kai.
    Taisipa peri ruotsalaseen tapaan autoharrastajien jyrkkä kannanoton olleen jotain sellaista, että ”se oli kovin ikävää”. Poliisikin taisi olla jossa kauastolla. Ja mitäpä niistä vellihousuista mitään apua olisi ollutkaan. Sama kuin olisi tuonut laatikollisenkissanpentuja miukumaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.