Turvapaikanhakijat tukkivat tien Rooman lähellä

Mondo migliore (Parempi maailma) oli vanha jesuiittojen henkistymis-, kongressi- ja mietiskelykeskus Rooman lähellä pienessä Rocca di Papan kylässä. Se ehti olla autiona joitain vuosia, viime vuonna siitä tehtiin noin 500 paikan vastaanottokeskus.

25.7. keskuksen lähellä räjähti ruutipommi ja muuallakin Italiassa on tehty hyökkäyksiä vastaanottokeskuksiin.

Lienevätkö eilen syynä olleet apeat verhot, huonot kulkuyhteydet isolle kirkolle Roomaan, veteläksi keitetty pasta vai heinäkuinen rasistinen pommi, mutta eilen Mondo miglioren asukit sulkivat viereisen tien istumalakollaan. Kerta ei ollut ensimmäinen. Vain ambulanssi päästettiin läpi ja paikalliset asukkaat raivostuivat.

Videolla vanhempi viiksekäs herrasmies lietsoo vihaa: ”Missä on hallitus?” ja ”Nuo on tapettava! Eikun hallitus ensin! Jos me italialaiset emme toimi, meistä tulee noiden orjia!”

Laulaja-lauluntekijä Povia kommentoi FB-sivullaan:

Nämä osoittavat mieltään sulkien tärkeän tien Rooman seudulla estäen ihmisiä pääsemästä töihin. Ajatelkaapas Italiaa muutaman vuoden päästä näiden uusitalialaisten kanssa, vai mitä? Eräänä päivänä nämä huomaavat, että heiltä viedäänkin oikeudet (kuten meiltä jo on viety), SITTEN HE PYSÄYTTÄVÄT ITALIAN OIKEIN KUNNOLLA. Ei mitään meikäläisten pehmomielenosoituksia, jotka päättyvät keksien ja viinin nauttimiseen. NÄMÄ PYSÄYTTÄVÄT ITALIAN KOKONAAN. JA HYVÄ NIIN! Vain siten asiat voivat muuttua hallituksissa Roomassa, Brysselissä (EU) ja Frankfurtissa (EKP). Italialaiset ovat lepsuja ja keitettyjä. Meneillään on italialaisen kansan vaihtaminen. Kysymys kuuluu: onko meidän odotettava, että nuo muuttavat asioita? Ensimmäisenä, ulos eurosta, ”kotiavaimet on otettava omaan haltuun” ja investoitava ennen muuta oman maan turvallisuuteen. Ensimmäinen, joka sanoo rasisti, populisti, ulkomaalaiskammoinen on idiootti. Maahanmuuttelu on silkkaa hulluutta.

Lähteet: Il Mamilio, La Stampa, ItaliaNews

4 thoughts on “Turvapaikanhakijat tukkivat tien Rooman lähellä

  • 10.8.2017 at 18:24
    Permalink

    Odottakaahan kun afrikan nuoret moniosaajat pääsevät sisämaahan.Voi sitä reimua, kultamaa on täynnä kivoja ansaitsemis mahdollisuuksia.

    Reply
  • 10.8.2017 at 18:54
    Permalink

    Vuosisatoja vanha sanonta kertoo että ”kaikki tiet vievät roomaan” Tämä pitänee paikkansa edelleen -sinne ei tosin enää pääse menemään kun laittomasti maahantunkeutuneet kehitysmaalaiset tukkivat reitin…

    Reply
  • 10.8.2017 at 21:01
    Permalink

    Tuota kuralaumaa voi verrata Mustaan ruttoon ja Ebolaan.

    Reply
  • 10.8.2017 at 22:51
    Permalink

    Omaa lääkettä..Scania.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.