Vegaanikahvila ”edistää tasa-arvoa” veloittamalla miehiltä 18 % enemmän

Melbournessa, Australiassa sijaitsee naisten pyörittämä ja naisille suunnattu The Handsome Her -niminen kahvila. Miehiä ei kyseiseen kahvilaan ilmeisestikään asiakkaiksi toivota, sillä siellä on otettu käyttöön 18 prosentin miesvero, jonka seurauksena miehet joutuvat maksamaan ostoksistaan 18 prosenttia hinnastoa suuremman hinnan. Naisille on käytössä normaalit hinnat. Lisäksi naisilla on kahvilassa etuoikeus istumapaikkoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että miehet joutuvat luovuttamaan naisille tuolin, jos istumapaikoista on pulaa.

Vegaanikahvila on perustellut miehiä syrjivää toimintaansa sillä, että se haluaa tasoittaa miesten ja naisten eriarvoisuutta. Kahvilan mukaan tällainen toiminta on ollut käytössä jo pitkään, mutta vasta nyt se on noteerattu laajemmin. Sosiaalisessa mediassa kahvilan toiminta on tuomittu jyrkästi, sillä se ei ole tasa-arvon mukaista, vaan miehiä syrjivää.

Lähteet: Twitter, Stara

2 thoughts on “Vegaanikahvila ”edistää tasa-arvoa” veloittamalla miehiltä 18 % enemmän

  • 10.8.2017 at 21:15
    Permalink

    Olen suomalainen lihaa syövä mies. Siis paaria luokkaa.

    Reply
  • 11.8.2017 at 08:26
    Permalink

    Lepakkojen omistama lepakkoruokintapiste.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.