Auto yritti ajaa ihmisten päälle jalkakäytävällä Helsingissä – Auton omistaja ja haltija selvitetty

Uutisoimme eilen illalla, kuinka Helsingissä autoilija yritti ajaa ihmisten päälle jalkakäytävällä. Tapahtuman epäiltiin liittyvän etnisten ryhmien välienselvittelyyn. Alkuperäisen uutisemme aiheesta voit lukea täältä. Uutisessamme on myös tapahtumasta kuvattu video.

Nyt kyseisen auton omistaja ja haltija on selvitetty. Auton omistaja on rahoitusyhtiö Santander. Kyseisen auton haltijan nimen perusteella voisi olettaa, että epäily etnisten ryhmien välinselvittelystä lienee todenmukainen.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että auton haltija ei välttämättä ollut kuljettajana kyseisen tapahtuman aikana. On mahdollista, että auto on ollut jonkun muun henkilön käytössä. Siksi emme julkaise haltijan nimeä kokonaisuudessaan, vaikka se julkista, Trafin rekisteristä ja monista muista palveluista saatavilla olevaa tietoa onkin.

Katso myös:

2 thoughts on “Auto yritti ajaa ihmisten päälle jalkakäytävällä Helsingissä – Auton omistaja ja haltija selvitetty

  • 11.8.2017 at 21:50
    Permalink

    Tämä on ehdottomasti huume kaupan riidat, vaikka joku muu ajanut auton se on maksettu hänelle, käsketty tai omasta tahdosta on tehnyt sen!!!

    Reply
  • 13.8.2017 at 17:02
    Permalink

    On saatana, et ei noita vitun kaheleita ei saada ulos maasta, perkele

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.