Charlottesvillen kaahaaja on ohiolainen James Alex Fields Jr. (Video)

Charlottesvillessa Virginiassa eilen (12.08.) sattunutta autolla väkijoukkoon ajamista epäillään tahalliseksi teoksi. Epäilty, James Alex Fields Jr., on poliisin hallussa. Tapaus sattui tilanteessa, jossa oli paikalla mielenosoittajia ja vastamielenosoittajia.

Presidentti Donald Trump on kiinnittänyt huomiota asiaan. Hän on ottanut kantaa jyrkin sanoin molemminpuoliseen väkivallan kierteeseen:

Tuomitsemme voimakkaimmalla mahdollisella tavalla tämän törkeän vihan, kiihkoilun ja väkivallan useilla eri puolilla, Trump totesi Bedminsterissä New Jerseyssä pitämässään tiedotustilaisuudessa. (Iltasanomat.)

Fieldsin epäillään ajaneen vastamielenosoittajien joukkoon tahallaan, vahingoittamistarkoituksessa. Tapauksessa kuoli yksi henkilö ja 19 kerrotaan loukkaantuneen. Tähän tapaukseen liittymättömässä helikopterionnettomuudessa sai myöhemmin surmansa kaksi poliisia. Charlottesvillessa on siten menehtynyt viikonlopun aikana kolme henkilöä.

WTVR.com 12.08.2017.


Vastaa