Maajussilla mennyt hermot EU:hun lue huvittava myynti-ilmoitus traktorista: ”Haista sinä Eu pitkä vit.. ”

Nettikoneeseen oli jätetty traktorin myynti-ilmoitus, maanviljelijällä oli ilmeisesti mennyt pahasti hermot EU:n politiikkaan maanviljelijöitä kohtaan.

Ilmoituksen jättäjä kertoo lisätiedoissa seuraavasti:

”Haista sinä Eu pitkä vit..

Jos olet alottoitteleva maajussi, eikä velkaa vielä ole, unohda koneen osto ja mene McDonaldsille töihin.

Sinä joka olet jo kusessa, ota lisää velkaa. Kunnon konkurssi tehdään isolla velalla. Eikä niitä velkoja normi töillä makseta.

Tässä siisti kone viljatilalta, pääasiassa ajelin maaseutu toimistosta, pankin ja ely-keskuksen väliä. Paskaa kone on nähnyt vähemmän kuin valtio on meille tarjonnut. Kertaakaan kone ei lupauksiaan pettänyt, toisin kuin tukiuudistus 2014. Lumitöitä oli pakko tehdä talvisin nekin rahat meni viljelyyn Konetta hellin kaksi kertaa vuodessa. Huollot tehty keväin ja syksyn. Nyt loppu kiinnostus.

Osta kone pois ja päästä minut toteuttaa unelmaa. Ostan liput Kolumbiaan ja pidän kivaa…..”

Linkki nettikoneen ilmoitukseen Tästä

12 thoughts on “Maajussilla mennyt hermot EU:hun lue huvittava myynti-ilmoitus traktorista: ”Haista sinä Eu pitkä vit.. ”

  • 13.8.2017 at 20:24
    Permalink

    Värjää iho mustaksi, mongerra huono Suomi ja mainosta itseäsi alaikäiseksi. SPR:n matuhuorat antavat ilmaisen poskihoidon säännöllisesti, partaasi ei tarvitse ajaa, sulaudut muiden partalapsien joukkoon, saat ilmaisen ylläpidon ja diskorahaa taikaseinästä.

    Reply
  • 13.8.2017 at 21:08
    Permalink

    Ja taas seuraavissa vaaleissa kuitenkin mennään hattu kourassa äänestämään KEPUA koska niin on toimittu aina aikaisemminkin tukirahojen suureneminen ainoana ehdokkaan valintaperustana -v*tun väliä mitä muuta tapahtuu, myykööt vaikka koko suomen kunhan vastikkeeton raha napsahtaa tilille säännöllisesti…

    Ihmettelen suuresti näitä EU:n vastaisten ulostulojen ja todellisuuden eroa. Miksi ette tee asioille mitään? Missä luuraa jyväjemmarit silloin kun on kyse koko suomen etujen ajamisesta? Ollaanko valmiita menemään lakkoon tai edes avaamaan suuta minkään YHTEISEN koko kansaa koskevan asian puolesta? Kovin on ollut hiljaista sieltä suunnalta osallistuminen kaikkeen kepuvetoisen runkkuringin ulkopuolella tapahtuvaan toimintaan…

    Reply
    • 14.8.2017 at 07:26
      Permalink

      Totta. Ennen tehtiin ja joukkovoimalla vielä! Maanantaina 7. heinäkuuta 1930 järjestettiin Talonpoikaismarssi, joka oli Lapuan kansanliikkeen suurin voimannäyttö ja käännekohta liikkeen historiassa. Talonpoikaismarssi oli hyvin suunniteltu massiivinen operaatio, jossa 12 000 Lapuan liikkeen kannattajaa marssi maakunnittain ja alueittain rykmentteihin, pataljooniin ja komppanioihin jaettuna suojeluskuntakurissa sekä -järjestyksessä. Marssijat olivat suomen- ja ruotsinkielisiä, sillä kielikysymys ei kiinnostanut Lapuan liikettä.

      Reply
  • 13.8.2017 at 21:32
    Permalink

    Siipiilä orppo & guudprother klup

    Reply
  • 13.8.2017 at 23:09
    Permalink

    Mutta maanviljelijäthän äänestivät KEPUA jotta päästiin EU:hun ja jotta ei olisi ”anarkiaa”.

    Nythän me ollaan juuri sielä mihin maanviljelijät meidät halusi. Miksi se siis niin riepoo?

    Olemme saaneet sellaiset päättäjät kuin olemme ansaineet.

    Reply
    • 14.8.2017 at 06:05
      Permalink

      Niin ja kokoomus virnistelee orpon naamalla taustalla. Kokoomus on kyllä pelannut korttinsa loistavasti tässä uuvattien miehittämässä hallituksessa. Ovat saaneet kaikki vaatimuksensa läpi ja vähän enemmänkin. Orposta on tullut suorastaan valtiomies. Retostelee miten kokoomus on saanut suomen nousuun kun pienipalkkaisten lomarahat leikattiin ym. toimia. Sipilä kyyristelee takana kun ei uskalla suutaan enää aukaista viimeisen selkäsaunan takia ja keskustan kannatus laskee kuin lehmän häntä. Jopa helsingin uusi suursmurrffi vapaavuori joka nostettiin euroopan lihapatojen äärestä suomeen ja jolle tasoitettiin tietä, joko kokoomuksen johtoon tai uudeksi presidentti ehdokkaksi kun niinistö antaa viimein sitten aikanaan luvan, on jäänyt orpon varjoon.

      Reply
    • 16.8.2017 at 21:27
      Permalink

      Nyt on puurot ja vellit menny sekaasin.
      Keskusta ja Esko Aho tais olla suurimpia EU .Emu vastustajia. SDP kja kokkarit ajoo Suomen eu.n

      Reply
  • 14.8.2017 at 12:53
    Permalink

    ”Kohta miljoona syyrialaista palannut koteihinsa – Suomesssa bisnes yhä yltyy
    Suomessa pakolaisbisnes ja monikulttuuripropaganda jatkuvat Syyrian ja Aleppon nimissä, vaikka kohta jo miljoona syyrialaista on palannut koteihinsa…”
    Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2017/08/14/kohta-miljoona-syyrialaista-palannut-koteihinsa-suomesssa-bisnes-yha-yltyy/

    Meillä EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturi-hallitus jatkaa Kalergi-suunnitelman mukaista kantasuomalaisten ja kantaeurooppalaisten tuhoamista Afrikasta ja Lähi-Idästä tulevan mutavyöryn alle.

    Reply
    • 14.8.2017 at 13:24
      Permalink

      Näin juuri. Yhtä kusessa tässä ollaan kaikki, maanviljelijät mukaanlukien, eikä tämä tästä köyttä erisuuntiin vetämällä mihinkään tule muuttumaan. Yhteistyötä!

      Reply
  • 14.8.2017 at 15:31
    Permalink

    Tässä keskustelussa näemme hienon ironian: Te sanotte pitkälti samaa että perse ylös ja tekemää asialle jotai. Itse kuitenkaa ette myöskää nosta sormea ku näppäimeltä toiselle asian eteen. Olen kyllä erään kirjoittajan kanssa samaa mielt että Lapuan liikkeestä mallia. Emme voi oikeesti vain taantua tämän järjettömän hallinnon alla vaan meidän on anarkiaa vältellen laitettava idiootti päättäjät vastuuseen. Keinona käytetään seuraavaa: Eroon Euroopan unionista, jolloinka poistamme päättäjien ”turvapaikka” mahdollisuuden parlamentissa. Markka takas, eli kärsitää viel kymmenen vuotta kun arvo palautuu vanhassa kunnon markassa ja jolloinka emme ole velvollisia tottelemaan unionin pankin määräyksiä vaan päätämme itse keiden kaa haluamme kauppaa käydä. Eli. Emme tarvitse toteuttaa muuta kuin noi kaksi kohtaa ja saamme takaisin todellisen itsenäisyytemme jonka puolesta meidän isät ja isoisät ja lotat taisteli. Haluaisin vain muistuttaa että meidän on tehtävä se yhdessä. Yksitellen emme voi mitään mutta joukossa on voimaa.

    Reply
  • 14.8.2017 at 21:15
    Permalink

    Nimim. Ihmettelevä: otappas asioista selvää. Keskusta ei halunnut eu:hun vaan maajussit järjesti mielenosoituksen jossa paaleja poltettiin helsingissä ja brysselissä yms. Koska maajussit tiesi mitä tuleman pitää. Kokoomus ajoi koviten suomea euhun.

    Reply
  • 15.8.2017 at 17:01
    Permalink

    ”Saattas muuten vituttaa tää touhu mut onneksi tää on nii mielenkiintosta”

    En minä vielä lopeta.
    Aattelin vaan että kolumbiassa ois viljelylle otollisempi ilmasto….
    Pitäskö laittaa koneeseen kaupanpäälle vielä Nokian palarenkaat, jätesäkillinen Eu lomakkeita ja Kanadalaisen Ag Growth:in valmistama, Mepun maahantuoma ja Yrman kauppaama Twister siilon katton. Tuli muuten nopeammin alas kun maatalouden kannattavuus ja vastuuta yhtä vähä kun Kreikan lainatakuulla.
    Ostajalla toivoisin olevan hyvät hermot, pirun rikas eukko ja hyvät suhteet pankinjohtajaan….. Eikä kunnon asianajajasta ole haittaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.