Miestä ammuttu vatsaan pikkukaupungissa Ruotsissa

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ammuttiin 50-vuotiasta miestä vatsaan Laholmissa Ruotsin Hallandissa. Ammuttu on nyt sairaalassa Halmstadissa. Poliisilla ei ole enempää kerrottavaa.

Erilaisia tuliaseista johtuvia vammoja sattuu ruotsalaisille kohtalaisen usein. Yleensä poliisi ei suorita kiinniottoja tapausten yhteydessä, vaikka tämänkertainenkin on kirjattu murhayrityksenä.

Asian uutisoi Sydsvenskan.2 thoughts on “Miestä ammuttu vatsaan pikkukaupungissa Ruotsissa

 • 13.8.2017 at 12:15
  Permalink

  Moninaiset ovat kulttuurin värähtelyt humanitäärisessä maailman raiskausjohtajavaltiossa. Ruotsin on maailman paras maa.

  Lupaan hypätä joka kerta ilmaan kun Ruotsissa saadaan raiskaaja tai monikultturelli murhaaja kiinni.

  Reply
  • 13.8.2017 at 13:06
   Permalink

   Ei tarvi tuon lupauksen takia paljon hyppiä…-mikä onkin hyvä asia sillä saman ajan voi käyttää huomattavan paljon järkevämmin, esimerkiksi tekemällä jotain millä saataisiin monikultuurisen kansainkodin hulluus pidettyä poissa täältä meiltä, siltäosin kun se on enää mahdollista.

   -Oleellisinta on tiedon jakaminen -suuri joukko suomalaisia edelleen luulee ruåtsia maaksi missä asuu Peppi Pitkätossu ja Vaahteramäen Eemeli kuten vielä muutama vuosikymmen taaksepäin lastenkirjoista saimme lukea. Näinhän asia ei ole enää vähään aikaan ollut -ensiksi mainittu on raiskattu, Eemeli tapettu ja loput Kiljusen herrasväestä alistettu palvelemaan maahan tunkeutuneiden muukalaisten jatkuvasti lisääntyviä vaatimuksia.

   Reply

Vastaa