Järvenpään omakotilalon palo oli tahalleen sytytetty – Vakuutusyhtiö luvannut huomattavan palkkion ratkaisevasta vihjeestä

Poliisi etsii henkilöä joka liikkui ”segwayllä”.

Järvenpään Jampassa Valajankadulla paloi omakotitalo 5.8.2017 lauantaiaamuna noin kello 4.30. Talo tuhoutui tulipalossa täysin.

Poliisin tutkinnassa selvinneen perusteella paloa epäillään tahallisesti sytytetyksi.

Poliisi pyysi jo aiemmin vinkkejä tapahtuma-aikaan alueella niin sanotulla segwayllä liikkuneesta miehestä. Vakuutusyhtiö on luvannut maksaa ratkaisevasta vinkistä huomattavan palkkion.

Artikkelia päivitetty
Poliisin jatkotiedote 14.8

Poliisin epäilee tulipaloa tahallisesti sytytetyksi ja asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä. Poliisi pyysi havaintoja tapahtuma-aikaan palopaikan lähellä Segway -henkilökuljettimella liikkuneesta miehestä, joka on nyt tavoitettu. Miehen ei epäillä liittyvän paloon millään tavalla ja poliisi kiittää saamistaan vihjeistä.

Poliisi pyytää edelleen tietoja tulipalosta numeroon 0504563471. Vakuutusyhtiö on luvannut maksaa ratkaisevasta vihjeestä huomattavan palkkion.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.