Pohjois-Haagan asemalla törkeä ryöstö

Helsingin poliisi tutkii Pohjois-Haagan aseman pysäköintipaikalla tiistaina 25.7.2017 illalla noin klo 21 tapahtunutta rikosta, jossa henkilöautossa istunut neljän nuoren porukka joutui tuntemattoman nuoren miehen ryöstämäksi.
  1. Mies on noin 170 – 180 cm pituinen ja hoikka
  2. Päällään miehellä oli valkoinen takki, jonka alla tumma huppari ja päässään valkoinen lippis
  3. Jalassa miehellä oli tapahtuma-aikaan tummat housut ja tummat valkopohjaiset lenkkarit
  4. Puhunut somaliankieltä

Nuoret olivat juuri istuutuneet autoon ja aikeissa lähteä liikkeelle, kun auton ovi avattiin ja suomea puhuva tummaihoinen nuori mies oli tiedustellut tupakkaa. Kun miehelle oli vastattu, ettei heillä ole tupakkaa, tummaihoinen nuori oli ottanut esille teräaseen. Teräaseella uhkaamalla tummaihoinen mies oli vaatinut nuorilta rahaa. Tapahtumien yhteydessä mies oli aiheuttanut teräaseella vähäiset vammat yhdelle uhreista ja saanut autossa olijoilta yhteensä pienen summan rahaa. Tämän jälkeen yksi uhreista oli pakotettu läheiselle Otto-automaatille, josta oli nostettu uhrin tililtä lisää rahaa.

Teräaseella uhanneen miehen mukana tapahtumapaikalla oli toinen nuori tummaihoinen mies, jonka osuutta tapahtumiin myös selvitetään. Tämän miehen kanssa teräaseella uhkaaja oli puhunut ilmeisesti somaliankieltä.

Tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä, koska omaisuuden anastamisen yhteydessä väkivallalla uhkaamiseen on käytetty teräasetta.

Esitutkinnan yhteydessä poliisi on saanut hankittua tapahtumapaikan läheisyydestä valvontakameran kuvaa teräaseella uhannesta nuoresta tummaihoisesta miehestä. Poliisi julkaiseen miehen kuvan ja pyytää yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Tiedot miehen henkilöllisyydestä voi ilmoittaa sähköpostilla Helsingin poliisiin osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Lähde Poliisi

4 thoughts on “Pohjois-Haagan asemalla törkeä ryöstö

  • 14.8.2017 at 16:47
    Permalink

    Yksi pieni räkänokka ryöstää neljä raavasta miestä? Hienoja ihmisiä nää suomen tulevaisuudet…

    Reply
  • 14.8.2017 at 18:24
    Permalink

    Selvästi kantasuomalainen kun on annettu kuva julkisuuteen. Ollut vain raskaassa paskaisessa duunissa ennen ryöstöä, siitä tumman puoleinen hipiä.

    Reply
  • 14.8.2017 at 20:46
    Permalink

    Sompulta loppui diskoraha kesken illan ja suvakkihuora katosi kesken suihinoton, BUÄÄÄÄÄH

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.