Mies kieltäytyi murhaamasta tyttäriään: Kurkku leikattiin saksilla

Falunissa Ruotsissa asuva 46-vuotias mies kieltäytyi sukulaistensa vaatimuksista huolimatta tappamasta tyttäriään. Tämän seurauksena hänet itsensä murhattiin. Teosta epäillään 50-vuotiasta sukulaismiestä.

Rikoksen uhri houkuteltiin kalastusretkelle järvelle lähellä Falunia, jolloin 50-vuotias kävi hänen kimppuunsa. Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, ja poliisin tullessa 46-vuotias löytyi verissään sakset kurkussaan. Hän menehtyi paikalle.

Rikosuhria oli suvun toimesta painostettu tappamaan tyttärensä, joiden kerrotaan pitäneen samanikäisiä poikia kädestä.

Asian uutisoivat tänään Aftonbladet ja SVT.



9 thoughts on “Mies kieltäytyi murhaamasta tyttäriään: Kurkku leikattiin saksilla

  • 16.8.2017 at 23:42
    Permalink

    Taas on hyvin kototutunutta porukkaa.

    Reply
  • 17.8.2017 at 01:09
    Permalink

    😀 hahhah insinööri löi toiselle fiskarssit kaulaan kun ei suostunut murhaamaan tytärtään ei mistään syystä.

    Reply
  • 17.8.2017 at 05:55
    Permalink

    Monikulttuurisuus on rikkautta, sanoi Alex Stubb…..
    SUVAITKAA SUVAITKAA SUVAITKAA!

    Reply
  • 17.8.2017 at 08:08
    Permalink

    Huh, mitä meininkiä. Vapaavuori ja kumpp. haaveilevat vain lisää tälläistä ”paikkaamaan”. Mitä tuollaiset elukat paikkaavat? Ei mitään. Päinvastoin hehän vetelevät kurkkuja auki siinä missä vääräuskoiset pitkäripaisen ripaa.

    Reply
  • 17.8.2017 at 14:46
    Permalink

    Mies, joka ei murhannut tyttäriään, oli hyvin kotoutunut ja oppinut, että mitään vakavaa ei ole tapahtunut. Toista on sukulaisten kanssa.

    Reply
  • 17.8.2017 at 14:46
    Permalink

    Huhhuh mitä jätettä noi muslimit on! Mitäs tämän maan mediaasiasta kertoo? Ei varmaan mitään 🙁

    Reply
  • 18.8.2017 at 00:35
    Permalink

    Ennen kuin harkitaan yhtäkään turvapaikkaa, tai sallitaan yleensä maahanmuuttoa islamilaisista maista, on sivistyksen vienti ko. maihin priorisoitava korkealle. Kun sivistys on saatu onnistuneesti perille, vähenee myös tarve muuttaa muiden maiden sosiaaliturvasta nauttimaan, tai viemään evankeliumia miekalla ja pommilla. Tämä on tärkeä tavoita ja sen hyödyt on suuret. Esim. kansallisvaltio/sivistysvaltio, joka on rakennettu tietyillä viisailla arvoilla, voi säilyttää perusarvonsa, hyvinvointinsa ja rauhansa. Tarkoittaa myös sitä, että epäisänmaallisten öyhöttävien kansanliikkeiden muodostuminen, mädätystä ajavien puoluetoimintojen harjoittaminen, haitallisten ismien ja aatteiden muodostuminen sekä kansan jakautuminen jne. on harvinaisempaa. Ja ennenkaikkea tarpeettomampaa. Ilman mädätystä suurin osa kansasta säilyttää alkuperäisen arvo- ja asennemaailmansa, eli pysyvät mm. kansallismielisinä ja isänmaallisina. Nyt on toisin. Luodaan tarkoitushakuisesti mädättäviä arvoja ja aktiviteetteja.

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:53
    Permalink

    Suomessa pitäis olla korkeasti koulutettuja päättäjiä Miks ne on niin tyhmiä että luuleevat noiden jotka huutaa Allahia sopeutuvan suomalaiseen ja yleensä länsimaiseen elämään Äkkiä vaan palautukset runsaasti käyntiin sinne omaan maahan öljyvaltioon

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.