UM: Suomi tuomitsee suomalaisen sieppauksen ja siihen liittyvän kiristyksen jyrkästi

Sosiaalisessa mediassa on jälleen julkaistu video, joka liittyy Kabulissa, Afganistanissa toukokuussa siepattuun suomalaiseen. Suomi tuomitsee sieppauksen ja siihen liittyvän rikollisen kiristyksen jyrkästi. Suomi vaatii siepatun suomalaisen välitöntä vapauttamista.

Verkkoon ladatut videot ovat rikoksentekovälineitä. Viranomaiset pyytävät, ettei videoita tai mitään muuta sieppaukseen liittyvää materiaalia levitetä julkisuudessa. Kaikki julkisuus voi vaarantaa siepatun hengen ja vaikeuttaa tilanteen hoitamista. Viranomaiset tekevät kaikkensa siepatun turvaan saamiseksi.

Tilanteen selvittämiseen, henkilön turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyvistä syistä yksityiskohtia ei kerrota julkisuuteen. Tämä koskee niin henkilöitä, tapahtumia kuin viranomaistyötä.

Siepatun läheiset toivovat yksityisyyttä. Asiaa koskeva viestintä on keskitetty ulkoministeriöön Helsinkiin.

Lähde: Ulkoasiainministeriö

2 thoughts on “UM: Suomi tuomitsee suomalaisen sieppauksen ja siihen liittyvän kiristyksen jyrkästi

  • 16.8.2017 at 22:19
    Permalink

    Suvakki sai mitä tilasi, minkä takia sitä pitäisi jälkikäteen ”itkeä”

    Reply
  • 17.8.2017 at 16:56
    Permalink

    Nii se kai on. Loputkin suvakit sitte sinne. UM pahoittelee.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.