Malminkartanon kuuluisat portaat saivat matemaattisen kuosin – Yöllä kuosi kuitenkin vaihtui mustaan väriin

Malminkartanon täyttömäen portaat, jotka jo kerran on maalattu sateenkaaren värein, kerran jo peitetty valkoisella, esittävät nyt kuntoilijoille matemaatikkojen tuntemat Fibonaccin luvut, joissa luku on kahden edellisen summa.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä kuitenkin joku oli jo ennättänyt käydä lisäämässä mustaa väriä osaan matemaattiseen kaavaan. Epäselvää on lähteekö taiteilijat kolmannen kerran maalaamaan portaita värikkäiksi.



4 thoughts on “Malminkartanon kuuluisat portaat saivat matemaattisen kuosin – Yöllä kuosi kuitenkin vaihtui mustaan väriin

  • 17.8.2017 at 14:48
    Permalink

    Se taiteen turmelija on pantava vankilaan 10 vuotta päivästä päivään kovennettua selliä vettä ja vanikkaa ruokana oppivat ihmisten tavoille siat eivät Suomessa elä joulua pitempään!

    Reply
    • 17.8.2017 at 17:46
      Permalink

      Siis taiteen? Onko homostelu taidetta???!!! Seksuaalisella suuntautumisella ja taiteella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Siis sillä OIKEALLA taiteella. Homostelua tukitaan kuin hanhen kitaan sapuskaa kepillä hanhenmaksan valmistamiseksi, jolloin saadaan väkisin syöttämällä rasvamaksa.
      Ellei tuo kommenttisi ollut jonkinlaista mustaa huumoria niin sitten purkaus oli aivan päätön. Eihän mistään rikoksesta, ei edes harkitusta murhasta kidutuksen kera anneta tuollaisia tuomioita. Sairasta.

      Reply
  • 17.8.2017 at 18:52
    Permalink

    Suvakki-Seppoa harmittaa kun homottaminen ja muu sateenkaariporukan mokutus kohtaa vastarintaa

    Reply
  • 17.8.2017 at 19:15
    Permalink

    Eiköhän Sepon kommentti ollut sarkasmilla terästetty.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.