Näkökulma: Che Guevara-paidat kiellettävä rasistisina!

Monikulttuurisuuden aiheuttama kulttuurisota on saanut ruman käänteen kansojen sulatusuunissa, Yhdysvalloissa, kun aggressiiviset äärivasemmistolaiset repivät kymmeniä Etelävaltioiden patsaita alas sekä parlamenteissa että kaduilla poliisien katsellessa vierestä.

Monikulttuuri ei siedä kanta- ja paikalliskulttuureja, koska aina jokin niiden arvoissa, historiassa, kulttuurissa tai tavoissa loukkaa jotakuta jossain mielessä jossakin päin maailmaa, etenkin jos historiaa katsotaan nykyajan monikulttuurisista arvoista käsin eikä historiallisesta aikalaisnäkökulmasta.

Kaikista siirtolaisliikkeen kohdemaista pitää poistaa kaikki symbolit, siis niiden kulttuuri, historia ja identiteetti, jotta ketään ei koskaan loukata.


Monikulttuurin hinta on historian uudelleenkirjoittaminen sellaiseksi, että kaikki voidaan ottaa mukaan jokaisessa historian tapahtumassa, olivat heidän esivanhempansa siellä tai eivät.

Britanniassa lapsille jaettavassa videomateriaalissa siirtolaisvähemmistöjä on sijoitettu niin viikinkien riveihin kuin kaikkiin muihinkin historiallisiin ajanjaksoihin, joissa heidän esivanhempansa eivät olleet paikalla. Kun otin asian esille Facebookissa, sain viikon bännin.

Yhdysvalloissa pyyhitään nyt pois Etelävaltioiden historiaa Demokraattien kasvaneen vallan avulla, joka perustuu massiiviseen siirtolaisliikkeeseen, joka alkoi USA:ssa 1960-luvulla holokaustista järkyttyneiden aktivistien motivoimana.

On vain ajan kysymys, että vihamielisesti oman maansa identiteettiin, kulttuuriin ja historiaan suhtautuvat poliittiset tahot aloittavat samanlaisen laajamittaisen avoimen kulttuurisodan projektin myös täällä.

Jo nyt historiaa kirjoitetaan ja uudelleenkirjoitetaan vasemmistolaisesta näkökulmasta valtamediassa ja opetetaan sitä lapsillemme kouluissa. Muistammehan mustan Mannerheimin ja betoniporsasjahdin Espoossa.


Monikulttuurisuuden edetessä Suomessa on vain ajan kysymys, että meidän kulttuurimme, identiteettimme ja historiamme symbolit revitään alas julkisilta paikoilta ja meidän oikeutemme meidän historiaamme, identiteettiimme ja kulttuuriimme kielletään.

Sotamuistomerkit potkitaan nurin, sankariemme hautamuistomerkit kiskotaan caterpillareilla ja meidän marsalkkamme patsaat kyyditetään Ämmässuolle.

Vaikka tämä nyt tuntuu mahdottomalta, se on vain ajan kysymys, elleivät suomalaiset herää puolustamaan suomalaisuutta.

Monikulttuurisuus on poliittinen voima, joka etenee siirtolaisväestön kasvaessa ja joka on täysin kykenevä tuhoamaan kaiken sen, jota me pidämme suomalaisena.

Näin siitä huolimatta, että sata vuotta sitten kaikki olivat ”rasisteja”. Ilmeisesti kaikki ennen 1960-luvun etnoemansipaatiota edeltävä historia on uudelleenkirjoitettava ja kaikki 1960-luvun kulttuurimarxilaisuutta edeltävät symbolit on revittävä alas.

Jopa Che Guevara omasi varsin jyrkkiä mielipiteitä etnisten ryhmien eroista. Pitääkö Che Guevara-paidat kieltää rasistisina? Tuskinpa, koska eiväthän äärivasemmistolaiset kulttuurimarxistit omia symbolejaan revi alas.


One thought on “Näkökulma: Che Guevara-paidat kiellettävä rasistisina!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.