Poliisi julkaisi Barcelonan epäillyn henkilöllisyyden

Barcelonassa tänään pakettiautolla ihmisiä surmanneen henkilöllisyys on julkistettu. Terroriteossa käytetty auto oli vuokrattu Driss Oukabir:n nimissä (kuva).

PÄIVITYS 23:26: Driss Oukabir on ilmoittautunut itse poliisille ja väittänyt veljensä vieneen hänen henkilöpaperinsa. Hänestä oli voimassaoleva pidätysmääräys, mutta ei mitään radikalismiin tai terrorismiin liittyvää. Oukabir on Marseillessa syntynyt, mutta nykyään Espanjan kansalainen. Nyt selvitellään, puhuuko hän totta. Hän on ollut 5 vuotta sitten pidätettynä kuukauden epäiltynä seksuaalirikoksesta. (Lähde: TV Española)

Express.co.uk. 

Seuraava video ei ehkä näy, koska Youtube.com on rajoittanut sen näkyvyyttä: Videolla näkyy mm. kuolleita lapsia kadulla. Alempana toinen video.

2 thoughts on “Poliisi julkaisi Barcelonan epäillyn henkilöllisyyden

  • 18.8.2017 at 05:35
    Permalink

    Tyypillinen islamilainen länsimaassa syntynyt terroristi. Aiemmin tilillä raiskauksia ym.ja syvä viha länsimaista järjestelmää kohtaan kun ei ole hyysätty tarpeeksi ja annettu elinikäistä täysylläpitoa että aikaa saisi viettää diskoissa, katukahviloissa, kuntosaleilla. Kyllähän siitä radikalisoituu vähemmästäkin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.