Puukkoisku Turussa: Ainakin kuutta puukotettu, kaksi kuollut – Katso kuvat tapahtumapaikalta

Silminnäkijätietojen mukaan Turussa on juuri äsken tapahtunut puukkoisku. Ainakin kuutta ihmistä on kertoman mukaan puukotettu, ja puukottaja tai puukottajat ovat huutaneet Allahu akbaria puukotuksen yhteydessä paikalla olleiden ihmisten mukaan.

Puukotuksen uhreja on autettu paikallaolijoiden toimesta. Pelastuslaitos ei ole vielä tiedottanut asiasta virallista tietoa. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä oli puhdas terrori-isku.

Epävirallisten tietojen mukaan ainakin kaksi uhreista on kuollut. Silminnäkijätietojen mukaan yhdeltä naiselta olisi viilletty kaulavaltimo auki, ja yhtä miestä puukotettu pahannäköisesti selkään.

Joidenkin tietojen mukaan paikalta olisi kuultu myös laukauksia. Viimeisimpien tietojen mukaan asialla on ollut yksi tekijä. Poliisi on ampunut teosta epäiltyä jalkaan ja ottanut epäillyn tekijän kiinni.

Nykysuomen tavoittaman silminnäkijän mukaan tekijä oli nuori mieshenkilö, iältään arviolta 17-25-vuotias. Silminnäkijä kertoo nähneensä sekä kaikki puukotukset että poliisin suorittaman kiinnioton. Hän kertoo, että puukottaja iski kuolettavasti puukolla jopa lastenrattaita työntänyttä naista.

Tekijän tuntomerkeiksi kerrotaan: Ei kantasuomalainen, tummat hiukset ja tummahko iho.

Alla kuvat tapahtumapaikalta.

 

21 thoughts on “Puukkoisku Turussa: Ainakin kuutta puukotettu, kaksi kuollut – Katso kuvat tapahtumapaikalta

  • 18.8.2017 at 16:53
    Permalink

    Vihreet valtaan ,lisää rättipäitä suomeen .

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:09
    Permalink

    Sauli ostaa polkupyörän, jalkaanammutulle Aa-huutokerholaiselle!

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:10
    Permalink

    Yksittäistapaus. Ei liity mitenkään mihinkään. Sitä saa mitä tilaa, kun ei myönnetä turvapaikkoja kaikille. Ressukalle varmaan tullut kielteinen päätös. Kotouttamiseen lisää rahaa.
    Edellä parempen ihmisten tulevia kommentteja julkisuudessa ja somessa.

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:12
    Permalink

    Oro ja viherkommareiden aikaan saanuksia.Tietäähän sen kun tunkeutujia tänne päästetään.Mielenkiintoista nähdä miten alkavat vähättelemään noiden tekoja-Niille pitää vaan antaa lisää lisää liksaa ja ymärtämystä.Niin rauhoittuvat ja satoja moskeijoita lisää….jotain sellaista suoltavat…

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:20
    Permalink

    Käykääs lukemassa Rasmus-ryhmän kommentit, siellä jo taivastellaan rasismia!!

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:20
    Permalink

    Poliitikot taas protokollan mukaisesti järkyttyvät ja ovat suunnattoman huolissaan.

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:26
    Permalink

    Tässäpä hiekkakeenereille semmonen pieni vihje… suomalaisella on todella pitkä pinna ja hyvä luonto.

    Mutta kun sen pinnan onnistuu katkaisemaan pääsee perkele irti.

    Kannattaa katsoa miten kävi 1000 kertaisella ylivoimalla ja USA materiaalisella tuella varustetulle veli-stalinille kun kävi sohimaan.

    Reply
    • 18.8.2017 at 18:51
      Permalink

      suomalisella olis pitänyt jo olla herätys monta vuotta sitten, milloin te herätte lampaat?

      Reply
  • 18.8.2017 at 17:40
    Permalink

    KIITOS JUHA SIPILÄ, KIITOS PERSE ORPO JA KIITOS TIMO LOIKKARI SOINI.

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:47
    Permalink

    Joko nyt päättäjät viisastuu että matuista ei tule suomessa olijoita Kiirehtikää vaan reippaasti palauttamaan muslimia takaisin kotimaihinsa ei ne tule koskaan sopeutumaan jotka huutaa Allahia täällä

    Reply
  • 18.8.2017 at 17:58
    Permalink

    Luultavammin kyseessä useampi kuin yksi henkilö koska evakuoidaan ainakin suurta kauppakeskusta turun ympäristössä.

    Reply
  • 18.8.2017 at 18:02
    Permalink

    Meidän on aivan turha syytellä politikkoja, me olemme heidät äänestäneet hoitamaan asiat puolestamme. Me olemme saaneet sellaiset johtajat kuin olemme ansainneet.

    Toinen syyllistävä asia on se että suurin osa suomalaisista ei tee asioille yhtään mitään. Marmatetaan ja taivastellaan kotona ja kaveripiireissä mutta mitään konkreetista ei saada aikaan. Olisiko pikku hiljaa aika ryhtyä tekemään asioille jotakin? Varsinkin eläkeläiset, te jotka olette syypäitä suurimpaan osaan nykypäivän ongelmista, teidän pitäisi korjata ainakin omat virheenne ja koittaa palauttaa maa siihen tilaan mikä se oli kun te nuorina sen saitte. Ei ole nuorten tehtävä astua luotien eteen, se on vanhempien tehtävä.

    Reply
  • 18.8.2017 at 18:03
    Permalink

    EU johtajilla alkaa olla mekoisesti verta käsissään. Onko junkerilla juoppoputki päällä kun on niin hiljaista sieltä suunnalta. Luulisi että edes ”varakäteisen” jotenkin ottavan kantaa, mutta täysi hiljaisuus, käsittämätöntä. Emme pelkää, liput liehuu, sammutetaan valoja julkisista rakennuksista, olemme shokissa ja odottelemme seuraavaa massamurhaa. Siinä kaikki mihin EU maiden ”johtajat”pystyvät. Veikkaan että pian alkavat vastaiskut. Soros toki on tyytyväinen, kaikki menee suunnitelmien mukaan.

    Reply
  • 18.8.2017 at 18:17
    Permalink

    Tämä on sotaa, jota tämän ideologian imaamit ovat julistaneet euroopalle jo pitkään. Ei terrorismia, vaan sotaa, johon pitäisi jo alkaa reagoimaan kuin sotaan reagoidaan.
    Jos näitä aina vaan selitellään yksittäisterrori-iskuilla..tulee eteen, että näihin turrutaan ja hyväksytään..alamme ymmärtämään ja lopuksi antaudumme tämän ideologian edessä.

    Reply
  • 18.8.2017 at 18:46
    Permalink

    Tähän on vain yksi ratkaisu, jos tällaiset tapaukset halutaan estää jatkossa. Ei enempää matuja ja nykyiset lähetetään sinne mistä tulivatkin. Kuka tahansa näistä voi ryhtyä tappamaan ihan yllättäen.

    Reply
  • 18.8.2017 at 18:46
    Permalink

    Paula Risikko ja muut matuhuorat pitää asettaa syytteeseen rikollisen suosimisesta, rikoksen avustamisesta. Missä on uikuttavat saatanan kirkon edustajat, imemässä muslimi kyrpää ???

    Reply
  • 18.8.2017 at 19:47
    Permalink

    Murheellista. Tämä oli vain ajan kysymys kun roskasakkia alettiin päästää rajoilta sisään.

    Reply
  • 18.8.2017 at 23:33
    Permalink

    Eipä mikään muslimijärjestö tai imaami järkyty ja pahoittele, irvistelevät kai takanapäin pirullisesti. Kuinka oikeassa Salman Rushdie olikaan.
    Valitettavaa vaan, että väkivallan osoite on väärä. Ne poliitikko- päättäjät, oikeat hurskastelijat, olisivat se oikea kohde.

    Reply
  • 19.8.2017 at 01:15
    Permalink

    Muslimiksi itseään oikeasti kutsuva henkilö ei ole, eikä koskaan tule olemaan kuin jotain ihmisarvotonta teurasjätettä…saastaa joka tulee poistaa ainakin yhteiskunnasta jonka olemme oppineet isänmaanamme tuntemaan….se on muuten eri hauskaa seurata kun nämä ns. Muslimit yrittävät omissa maissaan olla ja asua….eikä tule muuten kuin lisää lapsia ja paskaa. …mutta minkä helevetin takia nämä tyypit täytyy tänne aivan väkisin ahtaa ja antaa kaikkien kärsiä tuosta mahtavasta islamista?? Kun nämä kyllä tappavat kivasti omiaan ihan siellä missä ovat syntyneet ja minne kuuluvat…ja pitävät väestönkasvun hallitusti kasassa omalla sairaalaa tavallaan…omassa sairaalaa maassaan.

    Reply
  • 19.8.2017 at 19:42
    Permalink

    Olisi mielenkiintoista tietää mikä tämän teon motiivi on,onko se puhtaasti uskonnollinen
    vai jotain muuta,pelkään että tämä on vasta alkua jollekkin vielä pahemmalle

    Reply
  • 9.9.2017 at 23:50
    Permalink

    Meidän Rakas Sisar K ❤

    https://www.jw.org/en/news/releases/by-region/finland/jehovahs-witnesses-offer-comfort-after-attack-turku/

    ”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa”

    ”Vain hetkinen vielä, niin jumalatonta ei enää ole,
    ja sinä luot katseesi hänen paikkaansa, eikä häntä ole”

    ”ja minulla on Jumalaan kohdistuva toivo, joka näilläkin miehillä on, että tulee olemaan ylösnousemus”

    ”Vanhurskaat saavat omistaa maan,
    ja he asuvat siinä ikuisesti”

    Nähdään… ❤

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.