Nykysuomen palvelin joutui koville – Pahoittelut sivujen hidastumisesta

Nykysuomi oli ensimmäinen media, joka uutisoi Turun terrori-iskusta. Tämän takia sivuille tuli kuorma, joka aiheutti palvelimen hidastumisen ja kaikki sivuille pyrkijät eivät päässeet sivuille.

Meillä on ollut palvelimessa kapasiteettia todella paljon kävijämääriin nähden. Emme olisi koskaan voineet kuvitella tommoista ryntäystä, kun tuhannet ihmiset pyrkivät samaan aikaan sivuille. Nyt meidän ”nörtit” ovat tehneet yön töitä ja tarvittavat muutokset palvelimelle on tehty.

Pystymme jatkossa tarjoamaan uutiset ilman sivujen hidastumista. Toimitus pahoittelee sivujen takkuamista.

3 thoughts on “Nykysuomen palvelin joutui koville – Pahoittelut sivujen hidastumisesta

  • 19.8.2017 at 11:13
    Permalink

    Ei mitään pahoitteluja. Te teette tärkeää työtä ja jos se näkyy ylikuormittumisena niin voitte olla varmoja että kansa rakastaa teitä.

    Kiitokset panoksestanne vapaan- ja oikean uutisoinnin puolesta.

    Reply
  • 19.8.2017 at 11:14
    Permalink

    Vähän tökki aamulla. Ei ole viitsinyt iltapaska höttö sivuja paljon lukea kun tietää mitä valkopesua ne harrastaa. Onneksi on nämä sivut ja joitain muita mistä saa sitä oikeaa tietoa. Vittu kun huvitti YLE:n uutissa satusetä Mäkisen lausunto, eli sai sen tunteen että näitä nyt vaan tapahtuu ja siihen on totuttava ja hyväksyttävä että olemme muslimitappajien teuraslampaita joita voi tappaa huoletta. Mitään asialle ei saa vaan tehdä ettei kunniakansaliset loukkaannu

    Reply
  • 19.8.2017 at 13:59
    Permalink

    Oikean tiedon välittäminen on tällähetkellä äärettömän tärkeää -suomalaiset on saatava heräämään valtamedian luomasta unimaailmasta mahdollisimman nopeasti.

    -Hyvää työtä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.