Paljastuuko Turun terroriteon takaa ISIS:n Suomen verkosto?

Turun verisen tori-iskun yhteys järjestäytyneeseen islamistiseen terrorismiin on virallisesti myönnetty, Juha Sipilän kakisteluista huolimatta. Vielä hetki sitten yhden 18-vuotiaan marokkolaisen yksittäiseksi teoksi luultu terroriteko näyttää olevan osa isompaa kokonaisuutta: Kaksi henkilöä on syytteessä murhasta, ei murhan avustamisesta, ja useita muita marokkolaisia on epäiltyinä.

Suomi ei ole niin sivussa kansainvälisistä trendeistä, kuin vielä ennen eilistä luultiin. Terrorismi on pesiytynyt Suomeenkin

Terrorismia tarkkailevan SITE intelligense Groupin johtajan Rita Katzin twiitti kertoo jihadistien jo riemuitsevan Turun murhista. Katz ei pidä varmana, että ISIS olisi terroriteon alellupanija, mutta riemuaan he ovat osoittaneet.

Rita Katz muistuttaa useista suomalaistaustaisista jihadisteista, jotka ovat esiintyneet järjestön julkaisuissa:

  • Abu Hurairah al-Finlandi,
  • Abu Ibrahim Finlandi,
  • Umm Khalid al-Finlandiyyah,
  • Umm Musa al-Finlandiyyah.


Kaksi viimeksimainittua ovat naispuolisia, ja joukossa on syntyperäisiä suomalaisia.  Abu Shu’ayb as Somali on asustellut terroristinimestään päätelleen Suomessa.

Verkkouutiset tänään.

”Islamilaisen kalifaatin” l. ISIS:n jäseniä on Suomessa tiettävästi useita, -suurimpien arvioiden mukaan yli 100. Suomessa oleskelee myös Al Nusraan integroituneita terroristeja. Umm Khalid al Finlandiyyah -nimellä esiintyvä suomalaisnainen kirjoitti vuosi sitten ISIS:n propagandajulkaisuun joitain fanaattisia tekstejä.

Savon Sanomat Umm Khalid al Finlandiyyahista 31.07.2016.

 

4 thoughts on “Paljastuuko Turun terroriteon takaa ISIS:n Suomen verkosto?

  • 19.8.2017 at 13:19
    Permalink

    Näillä MK-Ultra/CIA/MOSSAD agenteilla myös rakennetaan tajuntaan viestiä, missä sotatoimien jatkuva lisääntyminen on hyvä asia. Turvallisuus ennen kaikkea. Puuttumatta kuitenkaan siihen mikä on ongelman syy. Tätä asiaa hoidetaan kuin syöpää, kupaten aina vain enemmän ja enemmän sairaalta ihmiseltä, yrittämättä edes hoitaa koko syöpää, koska oireissa on raha.

    Onko Torsti Siren tai muut tyhjäpäät jo ottaneet kantaa asiaan? Onko Paleface järkkäämässä konserttia ultraväkivaltaisen ja rasistisen viharikosaallon takia? Eipä tietenkään. Palella on kiire lämpätä iluhuoria Horuksen silmä takkeineen.

    Reply
    • 19.8.2017 at 13:49
      Permalink

      Juuri olin samaa kirjoittamassa. HERÄTKÄÄ ihmiset! Isis on vain peitenimi joka vedetään esille todellisten rikollisjärjestöjen peittelemiseksi. Jokainen itsenäiseen ajatteluun pystyvä ymmärtää ketkä taustalta todellisuudessa löytyy -kyseessä on 100% suunniteltu ja organisoitu toiminta .

      Reply
  • 19.8.2017 at 13:47
    Permalink

    Kuinka monta islamistista terroritekoa Suomessa tapahtuisi JOS täällä ei olisi yhtään mulimia?

    T A S A N N O L L A ! ! !

    Päätelkää siitä
    Repikää siitä

    Kumotkaa väite, ETTE PYSTY!
    Saatanan Sipilä ja Orpo

    Reply
  • 19.8.2017 at 13:47
    Permalink

    Se joka on luullut että Suomi olisi sivussa terrorismista tai että tänne ei ole päästetty tieten terroristeja on naivi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.