Turun terroristi turvapaikanhakija – poliisi pelkää iskuja vokkeihin

Turussa kaksi suomalaista tappanut ja kolme teholle puukottanutta ja yhteensä kahdeksaa havoittanut 18-vuotias marokkolaismies on TURVAPAIKANHAKIJA.

Poliisin johtopäätös on pelätä kantasuomalaisten kostoiskua vastaanottokeskuksiin.



Turvapaikanhakijat kautta maailman Suomeen kutsunut lestadiolaiskeskustalainen Juha Sipilä ei tiettävästi ole kommentoinut osuuttaan tapahtuneessa.

Asiasta kertoi IS.

6 thoughts on “Turun terroristi turvapaikanhakija – poliisi pelkää iskuja vokkeihin

  • 19.8.2017 at 15:48
    Permalink

    Kosto tulee -milloin ja miten? Siinäpä polpolle pohdittavaa elämän loppuun saakka. Kultamunien suojelu muuttui juuri entistäkin hankalammaksi -jokaisen poliisin kannattaa viimeistään nyt miettiä onko omaa kansaansa vastaan kovinkaan viisasta toimia? Mitä helvettiä siellä pienessä laakeripäässä pyörii että olette lähteneet tähän mukaan? Paljonko verirahaa on luvattu?

    -Ei saa antaa pelolle valtaa-

    Reply
  • 19.8.2017 at 18:42
    Permalink

    Hmmm, siinäpä pohdittavaa. Ovatko suomalaiset samanlaisia vellihousuja kuin ruotsalaiset,ranskalaiset,sakemannit nykyään, englesmannit ym. euroopan maat joita on tapettu oikein olan takaa viime vuosina.Reaktiona: liput liehuu, valot sammuu, ”johtajilta” lausuntoja, emme pelkää ja matuaalto jatkuu yhtä kiihkeänä . Veikkaan että ei jos seuraava isku tulee. Mitä tapahtui-39 kun ryssä rynni suomeen ja aikoi hävittää tämän katajaisen kansan.

    Reply
  • 20.8.2017 at 09:15
    Permalink

    Kaikki vokit kiinni ja heti. Kaikki muslimit tataareja lukuunottamatta maasta ulos.

    Reply
  • 20.8.2017 at 10:02
    Permalink

    Vai pelkää poliisi miksi sitten hakeutuvat poliisiksi jos pelkäävät?

    Reply
  • 20.8.2017 at 13:26
    Permalink

    Ei pidä antaa pelolle valtaa.

    Reply
  • 21.8.2017 at 08:11
    Permalink

    Muualla poliisi suojelee kansalaisia, Nurinkurin Hölmölässä poliisi suojelee demlan ohjeistamana mahdollisia potentiaalisia terroristeja!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.