Viraali-Peltokangas: Sipilä syyllinen – ja Orpokin ulos!

Viraaliksi lähtenyt Mauri Peltokankaan Facebook-video on saanut jo yli 1 200 000, se on, miljoona kaksisataatuhatta katsontakertaa. Mauri sanoo, miten asiat on.


Peltokangas puhuu aivan suoraan ja sanoo, että on pelännyt ja tiennyt, että terrori-isku vielä tapahtuu. Ministeri Orpon hän katsoo valehdelleen suomalaisille turvapaikanhakijoista. Yhtäkään ei olisi tarvinnut EU:n päätösten mukaan ottaa.

Peltokangas toteaa, että Juha Sipilä ja Petteri Orpo ovat vastuussa ja ovat laiminlyöneet velvollisuutensa Suomen kansaa ja suomalaisen isänmaata kohtaan ja heidän tulee erottaa.

Viimeiset sanat Mauri lainaa suoraan kansanlaulaja Irwiniltä. Voit katsoa videon täältä: Facebook. Jos Facbook ei toimi sinulle, katso Youtube-video alempaa. Se toimii.


6 thoughts on “Viraali-Peltokangas: Sipilä syyllinen – ja Orpokin ulos!

  • 19.8.2017 at 20:31
    Permalink

    Maurilla on kädessään se AINUT työkalu millä ongelman pystyy poistamaan.

    Reply
  • 19.8.2017 at 21:25
    Permalink

    Tämä on ”hieman” ongelmallista. jos Sipilä ja Orpo saataisiinkin pois johtopaikoilta niin samankaltaisia mamu-myönteisiä liberaaleja tulisi sitten tilalle -heistä kun koostuu kaikkien vanhojen puolueiden johto. Ja nämä vanhat puolueet saivat viime gallupissa vastanneilta n. 90% kannatuksen.

    Reply
  • 19.8.2017 at 22:29
    Permalink

    Ei ole Juudas Sipilän maanpetturihallitus edes saanut sitä aikaiseksi, että olisi käynyt uhrien omaisten luona osoittamassa tukea. Sen sijaan tältä maanpetturi saastalta on kyllä herunut aikaa näiden kurkunleikkaajien ymmärtämiseen.

    Sipilän on nyt vastattava sanoistaan ja otettava kaikki nuo marokkolaiset asumaan kotiinsa.

    Reply
  • 20.8.2017 at 04:37
    Permalink

    Sipilä kutsui marokkolaiset kotiinsa kansainvälisellä lehti ilmoituksella. Marokkolaisia tulikin sitten laittomasti maahan 34.000 henkilöä. Hyvä mainosmies tuo Juha Sipilä.

    Reply
  • 21.8.2017 at 02:11
    Permalink

    Hieno mies, kyllä tässä pitää ottaa pää pois pensaasta ja ruveta omalla naamalla kirjoittamaan.

    Reply
    • 21.8.2017 at 02:15
      Permalink

      Väärässä tosin siitä että Sipilä muka on näistä asioista päättänyt, kyllä ne päätökset korkeammalta tulee ja kaikki muu on valkopesua. Sehän Sipilälle passaa jos me ajatellaan että se on maanpetturin sijasta typerä. Matkaa heräämiseen Suomalaisilla on niin helvetin pitkä matka että saa nähdä.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.