Emma Kari: Vihan lietsominen ja ihmisten leimaaminen internetin keskustelupalstoilla ei vaadi tippaakaan rohkeutta

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari kirjoittaa facebookkiin seuraavasti:

Sää on harmaa. Liput liehuvat puolitangossa koko maassa. Pahuus tuli liian lähelle nuoren terroristin muodossa, jonka silmitön julmuus koettelee uskoa ihmiseen. Toivoa ovat antaneet silminäkijöiden kertomukset tavallisten ihmisten uskomattomasta rohkeudesta hirveiden tapahtumien keskellä.

Iskun tekijä näytti valikoivan uhreikseen kadulla käveleviä naisia. Näitä naisia puolustivat kantasuomalaiset ja maahanmuuttajataustaiset ihmiset rintarinnan. He yrittivät estää kahden naisen murhaa. He juoksivat murhaajan perässä huutaen varoituksia vastaantulijoille. He auttoivat poliisia saamaan tekijän nopeasti kiinni. He pelastivat ihmishenkiä.


Auttajista Hassan Zubier ja Hasan Alazawii makaavat sairaalassa saatuaan itse puukoniskuja yrittäessään pelastaa hyökkäyksen kohteena ollutta naista. Vihan lietsominen ja ihmisten leimaaminen internetin keskustelupalstoilla ei vaadi tippaakaan rohkeutta. Tuntemattoman ihmisen puolustaminen oman henkensä uhalla taas on uskomatonta rohkeutta.

Terroristien tavoite on väkivalloin luoda vihaa ja pelkoa. He haluavat saada meidän pelkäämään toisiamme ja vihaamaan viattomia ihmisiä. Me emme saa antaa heille sitä, mitä he haluavat. Sillä viha luo ainoastaan lisää vihaa. Terroristit ja viharikosten suunnittelijat on jahdattava kiinni ja julmuus on saatava kitkettyä tästä maasta. Tähän me tarvitsemme Suomen muslimiyhteisöä, poliiseja, poliitikkoja, vapaaehtoistoimijoita, opettajia ja nuorisotyöntekijöitä. Tähän me tarvitsemme meitä kaikkia.

Jotta tämä haava paranee, on annettava tilaa surulle, ei vihalle. Yhtenäisyys pahuuden edessä on terroristien pahin uhka.

9 thoughts on “Emma Kari: Vihan lietsominen ja ihmisten leimaaminen internetin keskustelupalstoilla ei vaadi tippaakaan rohkeutta

  • 20.8.2017 at 13:16
    Permalink

    ”Terroristien tavoite on väkivalloin luoda vihaa ja pelkoa. He haluavat saada meidän pelkäämään toisiamme ja vihaamaan viattomia ihmisiä.”

    Ihan suoraan ohjelmoinnista. Tuokaan ressukka ei ole kertaakaan edes pohtinut mitä tarkoittaa tällä latteudella. Sitä nyt vain hoetaan kun sitä kuuluu hokea.

    Aina kun kyseessä on ei-valkoinen rikollinen, kaikki nämä turhanpäiväiset palkannostajat kaivavat syitä ja ratkaisuita kaikesta muusta paitsi siitä aineksesta mikä tätä väkivaltaa levittää. Valkoisen rikollisen kohdalla vika on melko usein valkoisen sisäsyntyisessä pahuudessa, etuoikeuksissa ynnä muissa ominaisuuksissa joita ei ei-valkoisten kohdalla käytännössä koskaan mainita.

    Valkoinen on maailman suvaitsevin rotu. Se on näille denialisteille vain liian karvas pala niellä. Ei yksikään noista uskaltaisi mennä edes Ruotsissa väärille alueille. Eivätkä silti raukat tajua mitä hokevat. Syvä tiedottomuuden tila valtaa alaa mitä enemmän totuutta kielletään.

    Reply
  • 20.8.2017 at 14:16
    Permalink

    ( kopio Suvi Auvisen jutun kommenttiosiosta, nimi vaihdettu ) Tyypillinen vihervassari. Kun oman viiteryhmän suosimat sontaläjät syyllistyy perseilyyn, seuraa lämpöä ja rakkautta sekä ymmärtämistä vaativa vuodatus. Yhyyy….. Kun Helsingin rautatientorilla potkaistiin ja runopoika kuoli viikonkuluttua kotonaan ei Emma Kari uhkunut lämpöä, rakkautta ja ymmärrystä. En kuullut heiltä Charlottesvillen autotappajalle ymmärrystä. Runopojalle järjestettiin kyllä marssi ja konsertti. Minkähän spektaakkelin hyvät ihmiset nyt järjestävät ? Ai joo, sankarisille toiseuden edustajille isot bileet kun auttoivat toiseuden puukottamia uhreja. Uhrithan unohdetaan tietoisesti aina kun toiseuden terrori tappaa. Toiseuden palvonta on saastaista puuhaa.

    Reply
  • 20.8.2017 at 15:54
    Permalink

    Emma Kari tanssii juutalaisena muiden haudoilla. Hän on juuri pääsemässä siihen mihin pyrkiikin: Ärsyttämään sekä muslimit että kristityt niin että ne alkavat tappelemaan keskenään. Hänen oman seurakuntansa uhriutuessa ja seuratessa tilannetta vierestä.

    Emma on vielä niin nuori ja niin naivi että suoltaa sustaan kaiken mitä isommat tahot käskevät sanoa. No, onneksi kukaan ei ota Emmaa todesta. Hän on vain yksi uskontokuntansa edustaja joka marionetin tavoin toteuttaa agendaansa. Ja ehkä saa siitä aikoinaan palkkioviran tai kunnon puolison.

    Reply
  • 20.8.2017 at 17:21
    Permalink

    Voi vidu toi ämmä on sekasin pääsään. Se ei tajuu kyllä yhtään mitään mitä on menossa ja tulossa.

    Reply
  • 20.8.2017 at 17:39
    Permalink

    Jotain hulluruhoa nuo nauttii aamukahvissa. Miten akka voi olla noin sekaisin. Laittoiko surunvalittelut noiden murhattujen naisten omaisille, tuskin. Pitäisi nyt vaan turpansa kiinni ja jättäisi ajattelun viisammilleen. Nämä agitaattorit alkavat muistuttamaan niitä tiltuja 39-44.

    Reply
  • 20.8.2017 at 18:23
    Permalink

    Naisten kurkkujen auki leikkaaminen ei vaadi rohkeutta. Emma Karilta vaatisin rohkeutta myöntää että viherhörhöjen monikulttuurinen unelmakuplailu tappaa suomalaisia, tämä oli vasta alkua!

    Reply
  • 20.8.2017 at 23:51
    Permalink

    Vaikea sanoa onko Tällä Emma Karilla jokin mielisairaus vai muuten vaan lepakoita ullakolla?!

    Reply
  • 21.8.2017 at 04:31
    Permalink

    Veikkaan, että aika ahtaaksi käy tälläkin selittelijällä piirit ja paikat missä pyöriä kun ihmiset oikeasti huomaavat miten mielisairasta shaibaa tääkin suoltaa. Karseeta syöpää on päässyt pesiytymään kauniin yhteiskuntamme rakenteisiin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.