Turun lähiöissä naiset ja lapset vaarassa?

Turun terroristi iskun jälkeen poliisi on jatkanut tutkintaa. Yksi tutkinnan kohteista on Turussa sijaitseva Runosmäen lähiö. Siellä poliisi on suorittanut kotietsintöjä ja nykysuomen saamien tietojen mukaan muutama poliisiauto pyörii koko ajan aluetta ympäri.

Runosmäki on siis Turun suurin kaupunginosa missä asuu kymmeniätuhansia ihmisiä, eritoten lapsiperheitä. Alue koostuu vanhasta ja uudesta osasta. Alueelle on sijoitettu paljon maahanmuuttajia, joka näkyy katukuvassa väistämättä. Alueen suurinpia ongelmia on viimeaikoina olleet runsaat auto ja roskiskatospalot. Näitä on ollut useita kuukauden sisään, nyt uudeksi ongelmaksi ja peloksi on tullut mahdolliset terroristit alueella.

Varsinkin alueen naiset ovat huolissaan itsestään ja lapsistaan. Tästä pari esimerkkiä Facebookissa pyörivistä teksteistä:
  • Hei. 
    Juuri sinä joka selität ettei anneta pelolle valtaa…..tulisitko meille juomaan kupin kahvia tai teetä…..selittäisitkö samalla lapselleni ettei hänen tarvitse pelätä vaikka perjantaina tapahtui veriteko paikassa josta hän kulkee 2xpäivässä. Että ensikerrallakin hän kerkee bussiin 2min ennen kuin tapahtuma alkaa ja että hänen poikaystävänsä joka jäi keskelle tapahtumaa ei hänenkään tarvitse pelätä ettei häntä ensikerrallakaan kukaan tapa……että tämä oli vaikka vaan yksittäistapaus
  • Meidän tyttö on kävellyt todennäköisesti naamatusten tääl. Nyt ei suostu mennä ulos tai kouluun. Mä en kestä tätä piinaa 

Turun Sanomat sai haastattelun terrorismitutkija Leena Malkilta. Malkki kertoo jutussa kuinka terroristit valitsevat juuri naisia ja lapsia kohteekseen. Kohteen valinta voi johtua naisvihasta, helpomman kohteen valitsemisesta tai teon sokeeraavuudesta.

 Se viesti voi olla, että ette kykene suojelemaan naisianne ja lapsianne.

Tämä sama on toistunut ympäri eurooppaa. yksi esimerkki on poptähti Ariana Grandenin konsertti, joka koostui teinitytöistä. Myös Turun iskussa kohteet olivat naisia. Malkin mukaan poliisitutkinnassa tarkentuu varmasti motiivi, oliko tarkoitus iskeä juuri naisiin.

3 thoughts on “Turun lähiöissä naiset ja lapset vaarassa?

  • 20.8.2017 at 22:34
    Permalink

    Vasemmistolaiset, kokoomus ja sdp varmaan tulevat juomaan kahvia yhdessä vihreiden ja persujen kanssa. Ja he selittävät sinulle miksi ei tarvitse pelätä. Meillä on oma hallitus joka on shokissa, mutta silti se pystyy ottamaan lisää matuja maahan. Siksi ei tarvitse pelätä. Sillä jos tarvisi, niin edellisistäkin matuista päästäisiin eroon.

    Reply
  • 20.8.2017 at 23:24
    Permalink

    Nyt suomen miehet herätys! Näin ei voi jatkua! Poliisi on kykenemätön ja myös ilmeisen haluton suojelemaan meitä ja meidän lähimmäisiä -virkavaltaan ei voi luottaa missään tilanteessa.

    -On toimittava itse!

    Reply
    • 21.8.2017 at 01:44
      Permalink

      Nämä asiat ovat selkeästi olleet jo pidemmän aikaa piirtolaudalla mutta nyt se alkaa tulemaan päivänvaloon. Mielestäni tilanne on se että Suomen kansalaisia kohtaan käydään sotaa. Islamistit ovat siinä pelkkä pelinappula. Meidän päättäjät ovat myös pelkkiä sätkynukkeja mitä tulee tällä hetkellä valtaan vallitsevasta tilanteesta Suomessa.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.