Gab: Facebook puuttuu Saksan vaaleihin

Facebook jäädytti 30 000 käyttäjätiliä 10 päivää ennen Ranskan vaaleja vaikuttaakseen sen lopputulokseen. Nyt ilmeisesti tapahtumasarja on saanut jatkoa Saksassa.



Sananvapausaktivistien perustama Gab ilmoittaa Twitter-tilillään, että 10 000 Facebook-sivua on poistettu kuukautta ennen Saksan liittovaltion vaaleja.

Euroopan hallitukset ovat painostaneet Facebookkia näihin toimiin uhaten sitä uusilla laeilla ja sakoilla. Ne painostavat sosiaalisen median alustoja kuten Facebook, Twitter ja Google.

Asiasta kertoi GP ja GAB.

3 thoughts on “Gab: Facebook puuttuu Saksan vaaleihin

  • 23.8.2017 at 05:35
    Permalink

    Vouhkataan venäläisten vaikuttamisesta euroopan vaaleihin ja tämä jätetään huomiomatta. Mikähän taho tämän takan on (huutonaurua)

    Reply
  • 23.8.2017 at 09:41
    Permalink

    Sionistit on niin kauhuissaan siitä ettei Merkelistä tulisikaan enää tuhon-kansleria, että vaikuttavat vaaleihin kaikin keinoin. Ja mitäs riekuttiin Venäjän vaikuttamisesta Amerikan vaaleihin?

    Se että Amerikka vaikuttaa Saksan vaaleihin on ihan OK. Mutta että joku toinen muka-olisi vaikuttanut Amerikan vaaleihin on täysin eri asia.

    Reply
  • 31.10.2017 at 10:02
    Permalink

    Naamakirjahan puuttuu koko ajan yhtenä cybervaikuttamisen keinona kaikkeen suomeliassakin. Tussukka ja läski voisivat raportoida siitäkin usaa, kun kerran ovat niiiiiiin päteviä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.