Muistatko? Karkotettava hyökkäsi lentokoneessa poliisin kimppuun kädet täynnä ulostetta

Suomesta karkotettava 25-vuotias mies vastusti voimakkaasti karkotustaan Senegaliin vuoden 2013 maaliskuussa. Mies pani niin rajusti vastaan, että hänet oli kannettava kolmen poliisin voimin lentokoneeseen.

Mies oli huutanut miehistölle ja matkustajille: ”You’re all gonna die! (te kaikki kuolette)”.

Koneessa mies pyysi päästä vessaan, mihin hänet päästettiin yhden poliisin pitäessä ovea raollaan. Vessasta ulos tullessaan mies syöksyi poliisien kimppuun molemmat kädet täynnä ulostetta.

Mies saatiin taltutettua nippusiteisiin, mutta hyökkäyksen jälkeen haju matkustamossa oli sietämätön: esimerkiksi lentoemännät joutuivat käyttämään hengityssuojaimia ja yksi heistä oksensi.

Mies sai käräjillä seitsemän kuukautta vankeutta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, mutta oli Ilta-Sanomien uutisen kirjoitushetkellä toukokuussa 2013 vapaana Suomessa.

Lähde: IS

2 thoughts on “Muistatko? Karkotettava hyökkäsi lentokoneessa poliisin kimppuun kädet täynnä ulostetta

  • 25.8.2017 at 18:29
    Permalink

    Muslimin uloste on tehokas biologinen ase. Sitä kavahtaa kaikki.

    Reply
  • 25.8.2017 at 22:12
    Permalink

    Olisihan poliisienkin pitänyt muistaa että eihän muslimit osaa käyttää vessapaperia. Sielä pyyhitään paska sormilla pois persuksista ja piirretään seinään ”111”. Siksi niillä on se ”likainen käsi” ja ”puhdas käsi”. Ensi kerralla laittaa muslimille vaipat housuihin niin ei tarvitse päästää vessaan. On kaikille mukavampi niin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.